Kultur

Festivalstemning i Midtpunktet

Her spiller The Boss Bruce Springsteen-musik for fuld tryk. Pressebillede
Lørdag aften var der 600 til coverfestival i Midtpunktet, og de hyggede sig og sang med på velkendte numre fra nogle af de helt store musikere som Bruce Springsteen og Bryan Adams.

Hvidbjerg: - Det var vores plan at skabe en festivalstemning, og det lykkedes meget godt, fortæller Kristian Hedegaard, der er centerleder i Midtpunktet i Hvidbjerg.

Lørdag aften var der coverfestival i det kulturelle samlingssted på Thyholm, og med 600 solgte billetter var der udsolgt til festlighederne.

Dørene blev slået op klokken 18, og så kunne man ellers gå om bord i nostalgi-musikken og forsyne sig med mad og drikke fra de opstillede boder. Der var flere barer, og det var meningen, at deltagerne skulle gå rundt og ikke bare sidde det samme sted hele aftenen.

- Vi havde lavet det sådan, at man kunne gå rundt og snakke med venner og bekendte - ganske som man kender det fra festivaler. Dette var blot en indendørs festival, siger Kristian Hedegaard.

Det første coverband på scenen var Creedence Tribute, der spillede og hyldede musikken fra Creedence Clearwater Revival. Derefter fulgte to bands med musik af Bruce Springsteen og Bryan Adams, og Rabalder - der meget apropos navnet spiller musik af Gasolin og Kim Larsen - lukkede og slukkede festen. Her havde klokken sneget sig hen i nærheden af 01. Frank Megabody - kendt fra flere festivaler - var konferencier og bandt musikken sammen.

- Vi havde musik fra flere årtier, og det var noget, mange kunne synge med på. Det er populært med disse coverbands i øjeblikket. Vi vil gerne have noget nostalgi, siger Kristian Hedegaard som forklaring på den store tilslutning til coverfestivalen.

Der var en stor aldersspredning blandt deltagerne - hovedparten var fra cirka 30 til 70 år. Og deltagerne kom ikke kun fra lokalområdet - Kristian Hedegaard havde noteret sig deltagere fra blandt andet Aarhus og Skanderborg.

Sidste år havde Midtpunktet 540 tilhørere til en koncert med Dodo & The Dodos, og det er planen, at Midtpunktet vil have én stor koncert eller begivenhed om året.

- Vi håber at kunne byde på et udenlandsk navn næste år, siger Kristian Hedegaard, der ikke vil afvise, at det kan blive en ny coverfestival på et tidspunkt.

0/0
Annonce
Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ældre frivillige giver gratis, gode råd: - Det er ikke hensynsfuldt, når man lægger granitsten mellem fliser i fortov

Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Danmark

DMI varsler lokale skybrud og torden: Se om det rammer dit område

Holstebro

Efter uheld på Holstebromotorvejen: Begge spor igen farbare

Holstebro

Efter udvalgsmøde: Seks husejere i Halgård skal lave ændringer

Portræt For abonnenter

Datter og barnebarn lokker mormor nordpå

Holstebro

Køkkenproducent skruer op for blusset i Sverige

Holstebro

Patienters tilfredshed med helikopterhjælp er helt i top

Annonce