Holstebro

Festival: Billet giver adgang til 150 vine

- Holstebro Vin-Festival vil blive en søsterfestival til Holstebro Øl-Festival. Konceptet er det samme, men stemningen vil blive en anden, lover arrangør. Pressefoto
Dagen før årets øl-festival bliver der for første gang arrangeret vin-festival i Holstebro. Op mod 150 forskellige vine bliver åbnet - og man kan smage løs med en billet i hånden.

Randers: - Køen var mere end 200 meter lang, da vi slog dørene op til Øl-Festivalen i 2018. Folk i Holstebro forstår at sætte pris på øl med kvalitet og historie. Men på opfordring udvider vi nu også med en festival for alle dem, der holder af et godt glas vin.

Det fortæller projektleder Kristian Andersen fra Holstebro Events, som allerede har meldt ud, at der igen skal være Holstebro Øl-Festival 1. juni på Slagteriet.

- Holstebro Vin-Festival vil blive en søsterfestival til Holstebro Øl-Festival. Konceptet er det samme, men stemningen vil blive en anden. Vi har i projektgruppen bag festivalen besøgt en række vin- og øl festivaler i Danmark for at få inspiration og sparre med andre arrangører. Det har givet os mulighed for at tiltrække op mod 15 forskellige jyske vinimportører og vinforhandlere til Holstebro fredag 31. maj, fortæller Kristian Andersen i en pressemeddelelse.

Topvine som tilkøb

Når man har betalt sin billet, kan man frit smage på op mod 100-150 forskellige vine. Derudover vil hver udstiller medbringe tre eksklusive vine, som kan koste op mod 5.000 kroner per flaske, og som man kan få lov at smage mod en mindre ekstra betaling.

Restaurant Sprød tilbyder endvidere små tapas-anretninger til festivalen og andre lokale udstillere vil friste med chokolade, ost og cupcakes med vin i.

Samtidig vil der i tilstødende rum være små koncerter med både lokale og tilrejsende musikere.

0/0
Annonce
Holstebro For abonnenter

58-årige Frank går Danmark rundt: - Man kan jo sige, at jeg har gået 1100 kilometer for at stemme i Holstebro

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Gammel tyrestation: Stor interesse for nyt boligområde

112

Opråb til de unge: 10.000 kroner til et godt projekt

Erhverv

Efterspørgslen på genbrugs-plast eksploderet på Færch

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Holstebro For abonnenter

Til minde om en mand, hvis kælenavn sagde alt: "Tivoli Hans"

Holstebro

De pynter ikke, de har tvivlsom effekt, og de er lavet af miljøskadelig plastik - Lars Stampe har ny idé til valgplakater

Kultur

Se billederne: Onsdagskoncerter indledt med Beatles og Quinee

Annonce