Annonce
112

Fem biler involveret i harmonikasammenstød

To biler, der var involveret i et større harmonikasammenstød tirsdag morgen, var skubbet ind på en vigeplads på Ringkøbingvej. Foto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Rom: Fem biler var involveret i et færdselsuheld på Ringkøbingvej tidligt tirsdag morgen.

Ifølge politiets oplysninger skete uheldet, da en bil, ført af en 18-årig mand fra Lemvigs vestlige opland, kort før klokken syv overså en mindre kø. Han ramte den sidste bil i køen, der blev ført af en 20-årig mand, der også kommer fra Lemvigs vestlige opland.

Derefter gik det slag i slag, og i alt fem biler var involveret i uheldet. Den tredje involverede bil i uheldet var ført af en 49-årig mand fra Lemvig, der blev skubbet op i den næste bil, ført af en 21-årig mand fra Lemvig. Den sidste involverede bil i uheldet var ført af en 26-årig kvinde fra Harboøre.

Ifølge politiet har den 18-årige, der forårsagede uheldet, muligvis brækket kravebenet ved uheldet. Ingen af de øvrige implicerede kom noget til ved uheldet. Den 18-årige bliver dog muligvis sigtet for ikke at holde tilpas afstand til den forankørende.

Omkring klokken 8.30 var en medarbejder fra Dansk Redning i gang med den sidste oprydning efter uheldet. Trafikken kunne uden problemer passere uheldsstedet, da to havarerede biler stod på en vigeplads ved siden af vejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce