Annonce
Sport

FCK henter islandsk stopper tilbage til klubben

Mladen Antonov/Ritzau Scanpix

Den islandske landsholdsspiller Ragnar Sigurdsson vender tilbage til FC København på en kort kontrakt.

FC København opruster med den islandske midtstopper Ragnar Sigurdsson.

FCK og Sigurdsson er blevet enige om en kort aftale, der gælder frem til sommeren 2020.

Dermed vender den islandske forsvarsspiller tilbage til København efter en årrække i russisk og engelsk fodbold.

Sigurdsson kom første gang til FCK i sommeren 2011, hvor han etablerede sig i centerforsvaret og nåede at spille 102 kampe, inden han i januar 2014 blev solgt til russiske FC Krasnodar.

Siden har han spillet for Fulham i England, Rubin Kazan i Rusland og senest FC Rostov, hvor han var anfører, indtil han stoppede i klubben ved årsskiftet.

- Vi får en meget erfaren og stærk forsvarsspiller i Ragnar, siger FCK-træner Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Sigurdsson er noteret for 94 landskampe for Island, som han blandt andet repræsenterede ved EM i 2016 samt VM i 2018.

- Da han senest var i klubben, var han en markant profil for os med sin duelstyrke og vindermentalitet, og vi ved, at han virkelig brænder for at spille i København igen.

- Samtidig kender han vores måde at spille fodbold på, han kender klubben, og vi kender ham, forklarer Solbakken.

Nordmanden vil med islændingen sikre mere konkurrence og bredde i centerforsvaret, hvor FCK i perioder ikke har haft mange at vælge imellem.

- Så tager vi til sommer en snak med Ragnar om fremtiden. Han fylder 34 år til sommer, men han har stadig fysikken til topfodbold, og vi glæder os til at have ham i klubben igen, siger træneren.

For Sigurdsson er den korte varighed af kontrakten ikke afgørende.

- Jeg har altid følt, at FCK var min klub, og København blev mit hjem, da jeg var her første gang, så følelsen er for mig som at komme hjem.

- Jeg havde det virkelig godt her, da jeg var har senest, og jeg har stadig mange gode venner i byen, og jeg har altid følt mig respekteret og værdsat af FCK's fans, siger Sigurdsson.

Han var med til at vinde mesterskabet i 2013 med FCK og spille Champions League-gruppespil samme år.

/ritzau/

Annonce
Nyheden på FCK''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce