Annonce
Sport

FC Midtjylland sælger cheftræner til belgisk topklub - Bo Henriksen meldes på vej ind

– Jeg ser tilbage på fællesskabet, som har været afgørende for vores succes. Det er jeg stolt af. Jeg skylder staben en stor tak. De har knoklet for klubben, og resultaterne har vi opnået i fællesskab. Det gør mig stolt at have været en del af, understreger den afgående cheftræner. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Efter knap to sæsoner i spidsen for FC Midtjylland fortsætter Brian Priske karrieren i belgiske Royal Antwerp FC, der har købt cheftræneren fri fra sin kontrakt. Bo Henriksen bliver ifølge flere medier ny cheftræner hos ulvene.

Herning: Lørdag eftermiddag har FC Midtjylland bekræftet at klubben har solgt cheftræner Brian Priske til en belgiske klub Royal Antwerp FC.

Den 44-årige cheftræner har stået i spidsen for klubben i knap to sæsoner, og har en fortid som både spiller og assistenttræner i klubben. Men efter 82 kampe som cheftræner er det altså slu.

- Priske har ønsket at prøve sig af i en anden liga efter en succesfuld periode i FC Midtjylland. Vi er glade for igen at have udviklet en ung træner, der fik chancen i FCM. Han greb i den grad muligheden og er nu blevet solgt til udlandet, fortæller administrerende direktør Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

Annonce

Selv glæder cheftræneren sig til karrierens næste eventyr.

- Det har været en drøm og en ambition at komme afsted til udlandet igen. Jeg er taknemmelig for otte og et halvt gode år i Midtjylland som spiller, assistent og chef. De sidste to år har været helt fantastiske, og nu er tiden til, at jeg skal noget nyt, siger Brian Priske.

Bo kommer ind

FC Midtjylland fortæller i samme ombæring som nyheden om Priskes stop, at klubben mandag vil præsentere sin nye cheftræner.

Både Ekstra Bladet og B.T. kunne dog lørdag, allerede inden Priskes stop blev officielt, fortæller at det bliver tidligere Horsens-træner og nuværende tv-ekspert Bo Henriksen, der i fremtiden skal stå i spidsen for FCM. Ifølge begge medier er valget på Bo Henriksen faldet fordi interne evalueringer i klubben har efterladt en konklusion om, at klubben har brug for en motivator på sidelinjen.

Bo Henriksen har arbejdet som tv-ekspert for Viasat siden han stoppede som cheftræner i AC Horsens. Ifølge Ekstra Bladet og B.T. er det ham, FC Midtjylland mandag præsenterer som ny cheftræner. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Kilderne fortæller også, at man hos både FC Midtjylland og Bo Henriksen selv er klar over, hvilke punkter han er mindre god til, og derfor arbejdes der på yderligere tilføjelser til trænerstaben, primært i forhold til faglighed, skriver B.T.


Det har været en drøm og en ambition at komme afsted til udlandet igen.

Brian Priske.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce