Annonce
Holstebro

Familieslagsmål: Politiet måtte rykke ud med tre patruljer

Arkivfoto.

Et slagsmål mellem to familier på Asylcenter Holstebro betød, at politiet måtte sende flere patruljer til asylcentret. Tre personer bortvist.

Holstebro: Hvad uenigheden gik ud på, fandt politiet aldrig ud af.

Men lørdag eftermiddag måtte det sende tre patruljevogne til asylcentret på Nybo Bakke, da to familier var endt i et større slagsmål, oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

- Der blev råbt og skreget, skubbet og alt muligt andet, fortæller politikommissær Knud Lauridsen.

Han fortæller, at ingen af de implicerede i slagsmålet er blevet sigtet:

- Det har ganske enkelt ikke været muligt at finde ud af, hvad det gik ud på, og hvem der gjorde hvad, så der har ikke været nogen at sigte, fortæller Knud Lauridsen.

Til gengæld mødte politiet tre personer på asylcentret, som blandende sig i balladeden, men som ikke havde lovligt ophold på asylcentret:

- De havde alle tre taget ophold på centret, men blev alle tre bortvist, fortæller Knud Lauridsen.

Han oplyser samtidig, at politiet valgte at henvise de to familier, der var endt i slagsmål, til hver deres ende af asylcentret, så der kunne komme ro på gemytterne igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce