Annonce
Holstebro

Faerch kæmper om plastprisen

Genanvendelig plast er omdrejningspunkt hos Faerch, der er indstillet til plastprisen 2020 med et genanvendeligt emballageprodukt.  Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Siden 1987 er der blevet uddelt en årlig plastpris i Danmark.

Nu er der udpeget fem nye kandidater, der kæmper om 2020-prisen. Det er plastindustriens brancheorganisation, der uddeler prisen.

Et af vinderemnerne er Faerch Group med hovedsæde i Holstebro.

De seneste år har Faerch Group markeret sig på det internationale marked med 100 procent genanvendelige produkter til fødevareindustrien.

I indstillingen hedder det om produktet, Evolve by Faerch, der er fremstillet af op til 100 procent genanvendte materialer fra flasker og bakker. Konceptet er et skridt på vejen mod at skabe reel cirkularitet inden for fødevareemballage.

Direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, mener, at det er vigtigt, at der sættes fokus på plastindustriens arbejde og kamp for at forbedre produkterne:

- Vi vil som brancheforening gerne være med til at skabe et mere nuanceret og realistisk syn på plast og de danske plastvirksomheder. Det gør vi blandt ved at uddele Plastprisen, som er en oplagt anledning til at fortælle om, hvordan branchen arbejder benhårdt med innovativ produktudvikling og nye grønne løsninger, siger han i en pressemeddelelse.

Med prisen følger der en statuette og en check på 50.000 kroner. Der bliver sat navn på vinderen 10. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce