Annonce
Struer

Første spadestik: Vores drøm bliver nu til virkelighed

I 2021 skal Limfjordshuset Struer stå klar. 1. oktober tages første spadestik. Grafik Struer Kommune
Torsdag tages første spadestik til Limfjordshuset, som skal ligge på Bremdal Strand og stå klar til næste år
Annonce

Bremdal: Torsdag den 1. oktober bliver dagen, hvor første spadestik til Limfjordshuset Struer tages. Det oplyser Struer Kommune i en pressemeddelelse.

Huset er det nye spot for vandsporten i Struer Kommune, beskrives det, og der er tale om en opgradering af faciliteterne.


Der er ingen tvivl om, at huset vil blive et vigtigt lokalt samlingssted og udgangspunkt for vand-, sports-og naturoplevelser ved Limfjorden.

Lisbeth Schönemann-Paul, formand for Struer Kajakklub


Limfjordshuset Struer, som bliver at finde i Bremdal, er et fælles hus for både Struer Roklub, Struer Kajakklub og strandens gæster.

- Vores drøm om et nyt, fælles klubhus bliver nu ført ud i virkeligheden. Det er flere års arbejde, der kulminerer med byggeriet, siger formand for Struer Roklub, Poul Nielsen:

- Vores plan om at udvikle et særligt sted ved Limfjorden, som mange borgere og foreninger i Struer og folk udefra har lyst til at benytte, kommer nu et stort skridt tættere på.

Formand for Struer Kajakklub, Lisbeth Schönemann-Paul, siger:

- Det kommer til at give vores klub og vores aktiviteter et kæmpe løft, og vi glæder os til at byde nuværende som nye medlemmer velkomne i det nye hus.

Annonce

Dynamik og liv

Lisbeth Schönemann-Paul forudser, at de forskellige brugere vil give dynamik og liv til stedet.

- Der er ingen tvivl om, at huset vil blive et vigtigt lokalt samlingssted og udgangspunkt for vand-, sports-og naturoplevelser ved Limfjorden.

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) vil i samme forbindelse underskrive en partnerskabsaftale om Struer Kommunens deltagelse i projektet "Bevæg dig for livet".

Som et led i dette firårige projekt vil kommunen både samle og udvikle flere indsatser inden for idrætslivet i Struer Kommune, fremgår det af pressemeddelelsen.

Sådan kan det komme til at se ud, når Limfjordshuset næste år bliver en realitet. Grafik: Struer Kommune

Limfjordshuset Struer skal efter planen stå klar på Bremdal Strand i 2021.

Det bliver et multihus med opbevaring, værksteder, fælleslokaler, kontorer, omklædning, motionsrum og sauna og vil fungere som klubhus for Struer Kajakklub og Struer Roklub.

Projektet har et samlet budget på cirka 15 millioner kroner, hvoraf Struer Kommune har givet et anlægstilskud på godt 5 millioner kroner.

A.P. Møller Fonden bidrager med 5 millioner kroner, og desuden har Færch Fonden, L.A.G. og Friluftsrådet støttet projektet, foruden klubberne selv og lokale sponsorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce