TTH Herrer

Første slag blev tabt, men krigen er kun lige begyndt

Jonas Porup havde svært ved at finde vej til netmaskerne onsdag aften. 0 mål på 5 forsøg blev det til. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
TTH Holstebro var aldrig i nærheden af at tage sejren mod Skjern, da holdet onsdag aften led et eftertrykkeligt nederlag. Slutspillet er dog først lige begyndt, og alt er stadig åbent.

Skjern: TTH Holstebro havde onsdag aften muligheden for at tage den femte sejr i træk mod lokalrivalerne fra Skjern.

Det skulle dog hurtigt vise sig, at det ikke blev aktuelt. TTH fulgte ellers godt med i kampens indledning, men i de sidste 10 minutter af første halvleg og hele 2. halvleg, var holdet i den grad nedkæmpet på fremmed territorium.

- Vi laver alt for mange fejl. Vi har ti tekniske fejl, og så får vi smidt kontraer i hovedet. Vi laver samtidig ét mål fra venstreback på 60 minutter, og det er alt for lidt. Så vinder man ikke i Skjern, siger Patrick Westerholm.

Peter Balling, Vignir Svavarsson, Jonathan Würtz og Mikkel Sandholm Mortensen kiggede alle magtesløse på bagved TTH-bænken, og en del af historien var nok også, at der ganske enkelt ikke var nok at skyde med fra bænken.

En af dem, som havde noget at skyde med i lokalopgøret var hollandske Kay Smits. Han brillerede især i første halvleg, mens målscoringen gik i stå efter pausen.

- Jeg startede med at køre fint mod mål, men så blev jeg ret passiv. Det er svært at forklare hvorfor. De kom længere frem til mig, men jeg skulle bare have fortsat med at køre mod mål, siger Kay Smits, som kunne notere sig for seks mål på otte forsøg.

Kampen i tal

Skjern Håndbold – TTH Holstebro 28-21 (16-11)

Ligaslutspil, herrer

Stillinger undervejs: 2-4, 4-5, 7-8, 8-9, 11-9, 16-11, 19-11, 21-14, 22-16, 24-16, 27-18, 28-21.

Mål, Skjern: Anders Eggert 7, Thomas Mogensen 5, René Rasmussen 5, Jesper Konradsson 4, Bjarte Myrhol 3, Kasper Søndergaard 2, Christoffer Cichosz 1, Tandri Mar Konradsson 1.

Mål, TTH: Kay Smits 6, Lars Mousing 5, Jac Karlsson 3, Niels Lindholt 3, Magnus Bramming 1, Viktor Östlund 1, Malthe Justesen 1, Kasper Kildelund 1.

Udvisninger: Skjern 1, TTH 3.

Tilskuere: 2876 tilskuere i Skjern Bank Arena.

Ingen katastrofe

På resultattavlen var det en helt igennem rædderlig start på slutspillet for TTH Holstebro, men skaden var ikke større, end at holdet stadigvæk er helt og aldeles med i kampen om slutspilspladserne.

Derfor var det også vigtigt, at onsdagens kamp blev glemt hurtigst muligt, så man kan fokusere på lørdagens EHF-cup kvartfinale mod ungarske Tatabanya og onsdagens slutspilskamp mod SønderjyskE.

- Det havde været fedt at kunne sætte Skjern maksimalt under pres med en sejr og dermed give os selv en lille buffer til at fejle. Når det så er sagt, så skal vi bare have noget behandling og se noget video af kampen, og så er vi videre igen, siger Jonas Porup.

Også Patrick Westerholm har allerede rettet fokus mod de næste opgør, for selvom man altid gerne vil have en sejr over lokalrivalerne, så er der vigtigere ting på spil i det større billede. Nemlig semifinalepladsen.

- Ser man statistisk på det, så er det bare vigtigt, at vi holder vores hjemmebane og vinder kampene der og så stjæler to point på en udebane. Det havde været en ekstra julegave at vinde den her, og selvom jeg er skuffet over vores kvalitet, kan det ske for alle at tabe i Skjern, siger Patrick Westerholm.

TTH Holstebros mest målfarlige spiller, Kay Smits, var også allerede på vej videre til lørdagens slag mod Tatabyanya.

- Det er dejligt, at vi spiller så mange kampe hele tiden. På den måde kan vi glemme den her og bare fokusere på det næste. Jeg ved, at vi kan gøre det meget bedre, og det ved alle på holdet, siger Kay Smits.

Kampen mellem TTH Holstebro og ungarske Tatabanya spilles lørdag klokken 17.45 i Gråkjær Arena. Returkampen er lørdag den 27. april i Ungarn.

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Nykredit taber otte millioner på årets landsby - Plexus reddet ud af gældskniben

112

En højst uheldig dag: 11 sigtelser mod ung mand

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Struer

Efter han genåbnede for anvisningerne til plejehjemmet i Asp: Venstre lægger borgmester på grillen

112

Midaldrende bilist taget med cannabis

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Fodbold For abonnenter

Nedrykkede Herrup sprudlede da presset forsvandt

Holstebro

Hundehegn og frit udsyn skal skræmme skovskidere væk

Sport

Bokseklub opgiver 31 år gammel turnering og slår sig sammen med konkurrenten

Annonce