Annonce
Struer

Først smuttede kommmunaldirektøren - og nu også en centerchef

Anette Jul Mortensen har indgået en fratrædelsesaftale med Struer Kommune. Så ikke nok med, at der skal findes en ny kommunaldirektør. Struer Kommune skal også have ny centerchef for både Arbejdsmarked og Borgerservice. Pressefoto: Struer Kommune
Struer Kommune bliver tyndere og tyndere i toppen. Først sagde kommunaldirektøren op, og nu er der indgået en fratrædelsesaftale med centerchefen på Jobcentret
Annonce

Struer: 9. august sagde kommunaldirektøren i Struer Kommune sin stilling op med øjeblikkelig varsel på grund af sygdom

Nu er det så centerchefen på Jobcenter Struer, Anette Jul Mortensen, som har været sygemeldt siden foråret, der forlader sin stilling som chef i Struer Kommune.

Struer Kommune oplyser således, at der er indgået en fratrædelsesaftale med Anette Jul Mortensen, som kom til Struer Kommune som centerchef for Infocenter Struer for tre år siden.

Lotte Junker Pedersen, som er direktør i Struer Kommune, ønsker ikke af oplyse, hvad fratrædelsesaftalen indeholder.

- Det er aftale, som er indgået mellem de faglige organisationer med en klausul om, hvad vi må oplyse, forklarer hun.

Annonce

Større rokade

Så det eneste, der står klart, er, at Struer Kommune skal på jagt efter en ny centerchef, der kan tage over, hvor Anette Jul Mortensen slap, og efter en rokade i kommunens centerstruktur blev det fra september 2018 som den øverste leder af både Jobcenter Struer og Borgerservice.

Anette Jul Mortensen blev således chef for to af kommunens centrale områder for velfærd og drift med omkring 75 medarbejdere, og det var meningen, at hun skulle stå i spidsen for en endnu større omvæltning, når Struer Kommune engang til foråret i 2020 bliver klar til at indvie Bang & Olufsens oprindelige hovedbygning på Peter Bangs Vej som et nyt og samlet center for den kommunale borgerservice.

De 75 medarbejder fra Center for Arbejdsmarked og Borgerservice kommer under samme tag som medarbejderne fra Skoler og Dagtilbud, Handicap, Social og Psykiatri, Børn og Familie samt Sundhed og Omsorg.

Men nu bliver det altså med en ny chef i spidsen.

Direktør Lotte Junker oplyser, at rekrutteringen af en ny centerchef bliver sat i gang snarest muligt.

Charlotte Nedergaard Nielsen, som hidtil har været leder for Borgerservice, Ydelse og Administration, er konstitueret centerchef, indtil en ny chef er på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce