Annonce
112

Først blev han sat fri: Nu skal 18-årig voldtægtssigtet alligevel i fængsel

18-årig mand skal alligevel i fængsel. Genrefoto
Landsretten har underkendt byretten i Holstebro, der efter et grundlovsforhør onsdag valgte at løslade den 18-årige unge mand. I nat blev han så anholdt igen.

Holstebro: En 18-årig asylansøger skal alligevel varetægtsfængsles i den sag, hvor han er sigtet for at have forsøgt at voldtage en ansat i en wellness-salon i Holstebro.

Det har landsretten besluttet, og dermed har den underkendt byretten i Holstebro, der efter et grundlovsforhør onsdag ellers valgte at løslade den 18-årige unge mand.

- Jeg kan bekræfte, at den pågældende person er blevet anholdt klokken 04.17 i nat. Anholdelsen er sket i Sandholmlejren, og han vil nu blive indsat i nærmeste arrest, fortæller Lilian Jensen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Voldtægtsforsøget fandt sted tirsdag eftermiddag, hvor den 18-årige i onsdagens grundlovsforhør selv forklarede, hvordan han beruset var kommet for at få både massage og sex.

Den 18-årige har dog nægtet enhver form for forsøg på voldtægt.

Og dommeren i byretten var ikke overbevist om, at mistankegrundlaget mod den 18-årige var stærkt nok – selv om offeret til politiet havde forklaret, hvordan hun var blevet holdt fast af den unge mand, der havde hevet bukserne ned på den ansatte og forsøgt at voldtage hende.

Landsretten er dog kommet frem til en anden konklusion, og derfor skal den 18-årige mand nu fængsles i fire uger, så politiet får ro til at efterforske sagen færdig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce