Annonce
Håndbold

Førerholdet fra NSK vil nødigt rykke op: Bedre at bevare hyggen og øllene

Der er ingen grund til at gå benhårdt efter en oprykning til 2. division, mener Naur-Sir-Krunderups træner Kasper Vinding. NSK ligger dog på førstepladsen. Arkiv: Morten Stricker
Naur-Sir-Krunderup, der i øjeblikket er det mest scorende hold i herrernes 3. division, tager gerne en sæson mere i 3. division, selvom mandskabet topper puljen efter torsdagens sikre sejr på 32-17 over Funder GF.

Krunderup: Der er fart over feltet og masser af mål, når de hvidklædte herrer fra NSK optræder i 3. division i denne sæson.

Det blev torsdag aften endnu et glimrende eksempel på, da Kasper Dam Hansen og eks-ligaspiller Lasse Justesen, kom på scoringstavlen henholdsvis ti og ni gange mod et afbudsramt bundhold fra Funder.

- Når vi får fat og står godt i forsvaret, skal vi bare frem med det samme. Det giver en masse afslutninger og mange mål. Lasse (Justesen, red.) havde fire-fem skud på stolpen, hvor målmanden var helt væk, så vi kunne have scoret endnu flere, fortæller træner Kasper Vinding efter sejren på 32-17.

NSK er i skrivende stund det farligste hold i 3. division. 30 mål har herrerne i gennemsnit scoret per kamp.

Annonce

Kampen i tal

Naur-Sir-Krunderup - Funder GF 32-17

Håndbold, 3. division

Mål, NSK: Kasper Dam Hansen 10, Lasse Justesen 9, Jesper Ahle 4, Rasmus Kongsgaard 2, Rasmus Thorsen 2, Nicolai Ellebæk 2, Poul Friis 2, Jacob Søndergaard 1

Udvisninger: NSK 0, Funder 2

Vil blive i rækken

Torsdag indtog målfarlige Naur-Sir-Krunderup førstepladsen, men godt halvvejs inde i sæsonen håber Kasper Vinding ikke, at det er en placering, der stadig tilhører holdet fra landsbyklubben efter sæsonens sidste kamp.

- Vi vil gerne kunne hygge os og drikke øl, og så er det svært at få folk til at træne. Det er også derfor, vi spiller 'hverdagskampe', hvor det er nemmere at lokke folk med. Vi skal ikke i 2. division, lyder det fra cheftræneren.

Lige bag sig har mandskabet da også HC Midtjylland, der - ligesom de fleste andre hold i puljen - har en kamp på hånden.

Spiller ikke for at tabe

Dermed ikke sagt at NSK fremover går på banen med tanken om at smide det hele over bord og gå efter nederlaget, hvis en oprykning nærmer sig mod slutningen. Mon ikke spillerne ville tage en oprykningsfest med et smil.

- Når først man spiller, spiller man ikke for at tabe. Det er klart. Men snart har vi mange svære udekampe, så den næste halvdel af sæsonen skal nok blive anderledes, fortæller træneren.

Alligevel har tanken om muligheden for et spændende og lokalt playoff-drama efter årsskiftet strejfet Kasper Vinding.

- Vi har joket lidt om, at det kunne være sjovt at møde Tvis, der har det svært i 2. division. Men lur mig om ikke Tvis bliver i puljen, og vi heller ikke skal spille om oprykning, spår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Kristian indtog Torvehallerne med storm

Leder For abonnenter

Mellem to onder

Skal man være mest glad for Politiets Efterretningstjeneste, der med en storstilet aktion onsdag anholdte 20 personer, som det mistænker for at have forsøgt at skaffe sprængstoffer og våben til brug for en ikke nærmere defineret terroraktion? Eller skal man være mere bekymret over, at der stadig findes radikale grupperinger, der bor mellem alle os andre - i det her tilfælde islamister - der er klar til at bruge terror som våben? Svaret er nok, at man både skal være glad for PET og bekymret over de radikale grupperinger. PET og Politiet får med rette megen ros for at have stoppet et muligt terrorangreb. Og som operativ chef i PET Flemming Drejer siger: "Vi skal ikke lade os kue af terror. Vi skal leve vores liv normalt". Det er naturligvis rigtigt. Men det er stadig vanskeligt ikke at vågne en anelse mere bekymret op i disse dage. Det er desværre ikke den første sag om støtte til eller forsøg på at begå islamistisk terror, som vi ser her i landet. Bemærkelsesværdigt er det dog, at den har grene ud til adskillige politikredse, og at de radikaliserede miljøer derfor ikke "kun" er et storbyfænomen. Lige så afskyelig terroren er, lige så komplekst er det at bekæmpe den, fordi den begås af fanatikere, der ganske enkelt er uden for pædagogisk rækkevidde. Gerningsmændene ønsker ofte bare at se de vestlige frihedsværdier gå op i en sky af røg fra et bombebælte. Modsvaret bliver ofte fakkeloptog og fællessang, som ingen terrorister eller fanatikere frygter - eller måske endnu værre; flere muligheder for at politiet kan overvåge os alle sammen. Senest er debatten om at brugen af kameraer med ansigtsgenkendelse dukket op, som politiet ønsker blandt andet med baggrund i terrortruslen. Ønsket er sådan set forståeligt. Og hvem vil ikke gerne forhindre terror? Men hver gang vi skærper myndighedernes mulighed for at overvåge ikke bare potentielle terrorister men os alle sammen, får vi også alle indskrænket lidt af vores frihed i forsøget på at bevare den. Terror skal naturligvis bekæmpes. Men midlerne vil altid blive valg mellem to eller flere onder.

Annonce