Annonce
Læserbrev

Færdselslov. Hvad med at politiet selv overholder de regler, de skal kontrollere?

Debat: Jeg finder det helt OK, at politiet foretager fartkontrol ikke mindst omkring skolerne. Det kan ingen være utilfredse med. Jeg finder det dog højst uacceptabelt, at dem, som skal kontrollere vi andres adfærd, selv bryder reglerne!

Af færdselsloven fremgår det blandt andet, at "der er en række steder, hvor standsning og parkering altid er forbudt. Fælles for disse steder er, at standsning og parkering er til fare eller ulempe for færdslen, enten fordi oversigten vil bliver alvorligt nedsat, eller fordi det vil være vanskeligt at komme forbi.” Det gælder blandt andet følgende sted: I VEJKRYDS ELLER NÆRMERE END 10 M FRA DEN NÆRMESTE KANT PÅ DEN TVÆRGÅENDE KØREBANE.

I dag den 8. januar 2020 havde politiet opsat fartkontrol i Nr. Felding, og det er helt fint og ingen sure miner af den grund, MEN kig engang på vedhæftede foto. Hvordan tror politiet mon, at de bilister, som skulle dreje FRA Sognstrupvej ind på Ny Sognstrupvej kunne komme omkring hjørnet uden at være nødt til at køre over i vognbanen for de biler, som skulle UD fra Ny Sognstrupvej? Politiets parkering er i allerhøjeste grad til gene for de øvrige trafikanter.

Vi forlanger ofte, at politikerne skal udvise højere moral end almindelige borgere, men er det for meget at forlange, at også politiet selv overholder de regler, som de skal kontrollere, at vi andre overholder?

Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce