Annonce
Holstebro

Fængslet i fire uger: Politiet leder efter pistol og kniv brugt til gaderøveri

Anklager Linette Lysgaard krævede dørene til grundlovsforhøret lukkede, da politiet mener, at det kan spolere den videre efterforskning, hvis grundlovsforhøret ikke blev holdt for lukkede døre. Genrefoto: Johan Gadegaard

Holstebro: En 25-årig mand er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at være en af to gerningsmænd bag et gaderøveri den 1. maj.

Den 25-årige mand er sigtet for at have truet en mand ved Ringparken til at udlevere blandt andet 500 kroner i kontanter og diverse andre personlige effekter såsom sygesikringsbevis.

Under røveriet blev offeret slået i ansigtet, ganske som han fik forevist en pistol og en kniv, fremgik det af sigtelsen.

Annonce

Anklager Linette Lysgaard krævede dog dørene til grundlovsforhøret lukkede, da politiet mener, at det kan spolere den videre efterforskning, hvis grundlovsforhøret ikke blev holdt for lukkede døre.

- Det handler blandt andet om, at der er en gerningsmand på fri fod, og fordi vi stadig leder efter de våben, der er blevet brugt, forklarede anklager Linette Lysgaard.

Herefter blev dørene lukket, og Dagbladet kan derfor ikke fortælle mere om de nærmere omstændigheder.

Den 25-årige mand erklærede sig ikke skyldig. Men han valgte dog ikke at kære dommerens beslutning om, at han skulle varetægtsfængsles i fire uger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce