Annoncørbetalt indhold

Få kontakt til lokale eksperter igennem Pinploy

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Pinploy er en online markedsplatform, hvorigennem du kan få hjælp fra lokale eksperter, til at udføre nogle af dine hverdagsopgaver. På denne måde hjælper Pinploy mennesker med, at få lettet deres hverdag og få mere tid til, at prioritere andre ting, som er vigtigere for den enkelte. Dette kan eksempelvis være tid sammen med familien, tid til dig selv, en tur ud at spise brunch med veninderne, eller blot tid til andre gøremål, som du synes er sjovere at give dig i kast med. Omvendt, hvis du eksempelvis har hænderne godt skruet på, elsker at bruge din fritid på at sy, synes havearbejde er det fedeste, eller andet, så kan du blive en af Pinploys eksperter og hjælpe andre folk i dit lokalområde.


Annonce

Hvilke opgaver, kan de lokale eksperter hjælpe dig med?

Antallet af forskellige slags opgaver, som du kan få hjælp til igennem Pinploy, er mange. Dette kan være alle de hverdagsopgaver, som du i løbet af året bruger en hel masse tid på at udføre. Herunder eksempelvis rengøring af hjemmet, lapning af dit cykeldæk, bortskaffelse af byggeaffald, fliserensning, klipning af din hæk, og en hel masse andre ting. For at få hjælp til at løse en hvilken som helst opgave, skal du oprette denne opgave inde på Pinploys hjemmeside, og give en beskrivelse af, hvad du ønsker at få hjælp til. Du vil herefter modtage bud fra lokale eksperter, som tilbyder deres hjælp. I forbindelse med dette, har du også mulighed for, at læse eksperternes tidligere anmeldelser, så du kan udvælge den helt rigtige ekspert til lige præcis din opgave.


Fordelene ved Pinploy

En af de helt store fordele ved Pinploy er, at du kan uddelegere nogle af de opgaver du enten synes er besværlige, kedelige eller alt for tidskrævende, og i stedet bruge din tid og dine kræfter et andet sted. Dette kan give mere frihed og mindre stess i hverdagen, samt give dig mere tid til samvær med dine nærmeste. Udover dette, spiller tryghed en stor rolle hos virksomheden. Derfor er du også automatisk forsikret, når du får hjælp til en opgave igennem Pinploy. På denne måde slipper du for eventuelle bekymringer du måtte have, i forhold til hvem der dækker skaden, hvis noget skulle gå i stykker under arbejdet. Dette kan eksempelvis være, hvis en hylde går i stykker under monteringen af dit nye klædeskab. Tillid, er også et af nøgleordene hos virksomheden, hvorfor muligheden for at læse anmeldelser om de såkaldte pinployees, altså de lokale eksperter, er et vigtigt elementet på platformen. Fordelene ved at være pinployee, i stedet for at få hjælp til en opgave, er, at du kan tjene penge og på samme tid være med til at hjælpe andre og lette deres hverdags. Alt dette imens du egentlig bare bruger tid på din egen hoppy, om end det er at lave havearbejde, sy eller nørde med elektronik. En win-win for begge parter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.