Annoncørbetalt indhold

Få helt styr på lejekontrakten, når du udlejer et lejemål

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At udleje en eller flere ejendomme kan være en god indtægts- og forretningsmulighed. Det kan give et pusterum rent økonomisk set og så kan det også være særligt brugbart, hvis man står overfor, at skulle på en længere rejse eller lignende, hvor ens ejendom ellers ville have stået helt tomt tilbage. Det kan dog ende med at koste mange problemer, hvis ikke det er helt styr på det rent formelle. Det er derfor en rigtig god idé at have fuldstændig styr på lejekontrakten og dens indhold, så du slipper for en masse bøvl. Uanset om du har erfaring med tidligere at have lejet ud eller det er første gang, du står over for dette, så kan en digital lejekontrakt være en kæmpe hjælp til dig. Brug digital lejekontrakt skabelon, så du kan føle dig tryg gennem hele udlejningen. Du får mange fordele og så er det endda helt gratis.


Annonce

Vær sikker på at din lejekontrakt overholder gældende ret 

Det kan være fristende og nærliggende at tænke en lejekontrakt nok bare skal indeholde det mest basale. Man har måske fået et godt indtryk af lejer og så bliver der jo nok ikke nogle problemer i perioden. Det er dog sådan, at der er lovgivning på området, der stiller krav til lejekontrakten og dens nærmere indhold. Med de flere regler, der skal overholdes, kan der være mange ting, der skal tjekkes op på og kontrolleres, så du er helt sikker på, at alt er lige efter bogen. Med en digital lejekontrakt kan du være sikker på, at din lejekontrakt overholder den gældende ret på området. Du skal altså ikke bekymre dig om at læse op på en masse paragraffer og så videre.


Slip for tidskrævende arbejde 

Med en digital lejekontrakt slipper du for det første for at have en masse arkiv- og papirarbejde, da det hele er gemt nemt og sikkert online. Udlejer du flere værelser, lejligheder eller huse, så får du også her et meget bedre overblik over dine lejekontrakter. Med dem alle samlet på ét sted, kan du nemlig være sikker på, at have det helt store overblik. Med intelligente og automatiske løsninger slipper du desuden for en masse tidskrævende arbejde, der ellers normalvis følger med ved udlejning. Herunder kan det nævnes, at vi tilbyder sms-service, således at der ved den digitale lejekontrakt sendes sms-påmindelse til lejer ved flyttesyn, forudbetalt husleje og depositum med mere. Det sparer dig altså tid, som kan bruges på ting, der er lidt sjovere end at følge med og overvåge sine lejekontrakter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.