Annoncørbetalt indhold

Få et større overblik over din gæld

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du mistet overblikket over din gæld, kan det være svært at få betalt af på den, og det kan hurtigt blive en daglig stressfaktor, som giver både søvnproblemer og hjertebanken. Vil du gerne tilbage på sporet økonomisk set, får du i denne artikel råd til, hvordan du får et større overblik over din gæld. Du kan også læse mere om samlelån, som kan være en mulighed at overveje, hvis du har mange små lån med høje renter.


Annonce

Her finder du dine kreditorer

Der findes desværre ikke et samlet sted, hvor du kan se alle dine kreditorer og gældsposter. Derfor kræver det en smule detektivarbejde, hvis du har forsømt din økonomi igennem længere tid. Start med at undersøge, om du står i RKI eller Debitor Registret som værende en dårlig betaler, for det har også indvirkning på dine muligheder for eventuelt at tage et samlelån. Tjek derefter SKATS hjemmeside, hvor du kan finde den gæld, som banker og finansieringsselskaber har indberettet. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle låneudbydere, som indberetter til SKAT, så du kan ikke være sikker på, at al din gæld vil fremgå her. Derfor er det også en god idé at gennemgå kontoudskrifter. Her kan du se, hvis der er gået penge ind på din konto, for eksempel fra et lån, og du kan også se, om der er noget, du betaler af på. Skriv alle dine gældsposter ned, så du har et overblik over al gælden.


Overvej et samlelån

Når du først har styr på, hvor meget du skylder og til hvem, kan du overveje et samlelån, for det kan give dig et større økonomisk overblik på sigt. Ved at samle mange små lån til et større lån, har du kun et enkelt at betale af på hver måned. Det kan gøre det lettere rent faktisk at finde pengene, fordi du nu ved, hvor meget du skal sætte af i dit budget hver måned. Et samlelån har også den fordel, at du kan spare penge på renterne. Små forbrugslån har tit en meget høj rente, og har du flere af dem, bør du overveje at samle dem til et enkelt større lån, som ofte har en bedre rente. Det betyder, at du ikke bare får et bedre overblik, du sparer også penge på din gæld. Husk at lægge et budget, så du er sikker på, at du kan betale af på dit samlelån.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.