Annoncørbetalt indhold

Få en stærkere økonomi med et samlelån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Tænk kun at have én kreditor at betale sit lån af til, samt kun at have én rente. Det ville give et helt andet overblik over økonomien og samtidig vil man kunne spare penge på kun at skulle betale til én kreditor og én fast rente. Det er muligt med et samlelån. Har du flere lån har du altså mulighed for at få samlet dem til ét. Du kan nemlig samle dine lån for helt på til 500.000 kr. Hvad venter du på? Spar penge og få et langt bedre overblik allerede i dag.


Annonce

Sådan gør du 

Så tænker du måske at det er kompliceret at oprette et samlelån og at det kræver, at du bruger timevis med fokus på alle dine lån og diverse oplysninger om dem. Sådan er det slet ikke. Det eneste, du skal gøre er at sende en helt enkel ansøgning afsted. Det tager kun få minutter at udfylde ansøgningen før den kan sendes afsted. Derfra bliver der indhentet tilbud fra op til 18 banker, på diverse samlelån til dig. Inden for 24 timer vil du have modtaget tilbud og allerede efter få minutter modtage de første tilbud. Ud fra dem kan du selv vælge hvilket samlelån, der passer dig bedst - du kan jo vælge det lån, der har den laveste rente. Det er desuden helt gratis og uforpligtende, at sende en ansøgning afsted.


Luft i økonomien

Når du opnår en månedlig besparelse vil du opleve at have mere frihed i økonomien. De penge, du sparer, kan du helt selv vælge, hvad skal bruges til. Det er nemlig helt op til dig, om du vil købe et nyt fjernsyn til stuen, en skøn gave til en du holder af eller måske få oprettet en opsparing til en ferie eller bare til fremtidens uforudsigeligheder. Du kan med andre ord få penge til lige netop det, som du ønsker, frem for at bruge penge på renter.


Plads til det der betyder noget 

Med det overskud der følger med at have styr på sin økonomi, kan der fra den ene dag til den anden blive plads til at nyde samværet med dem omkring dig og være tilstede i nuet frem for at have tankerne vandre omkring økonomiske bekymringer. Nyd i stedet dét du holder af og dét som giver dig glæde. Du vil hurtigt kunne mærke at føle dig som en langt bedre udgave af dig selv og have en energi, der kan bruges på skønne, sjove og fantastiske stunder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.