Annonce
Erhverv

Event- og handelschef stopper

Event- og handelschef Michael Vendelbo har sagt sit job op i Lemvig Kommune og stopper med udgangen af januar måned. Arkivfoto

Michael Vendelbo har efter tre år i stillingen valgt at søge nye udfordringer i Thisted Kommune

LEMVIG: - Jeg synes, at rammerne i den nye organisation er blevet sværere at arbejde under, og det er baggrunden for, at jeg har valgt at sige mit job op som event- og handelschef i Lemvig Kommune med udgangen af januar, siger Michael Vendelbo, der for tre år siden blev ansat i et projekt, der havde til formål at skabe flere events og aktiviteter generelt i både Lemvig og Thyborøn.

- Det har været tre spændende år, hvor vi har skabt mange succes'er, og det viser evalueringsrapporten også. Jeg har dog også i perioder følt mig som en énmandshær, der skulle gribe alle bolde, hvis idéerne skule føres ud i livet. Derfor havde jeg et ønske om mere økonomi og flere hænder i det projekt, som blev gjort permanent i Lemvig Kommune i efteråret. Jeg har stor respekt for, at turismen med mange nye tiltag prioriteres højere, men konklusionen blev altså, at jeg ikke kunne se mig selv i den varige stilling i den nye organisation, uddyber Michael Vendelbo.

Han har truffet beslutningen henover julen og nytåret, og den er taget til efterretning på Lemvig Kommune.

- Vi er utroligt kede af, at Michael Vendelbo stopper. Han har udført et stort arbejde og skabt fine resultater gennem de tre år i det oprindelige projekt. Vi har kunnet se frugten af hans indsats gennem de mange arrangementer, der er stablet på benene, siger kommunaldirektør Lars Keld Hansen.

Stillingen som event- og handelschef bliver nu opslået, og Lars Keld Hansen håber, at stillingen bliver besat pr. 1. april.

Michael Vendelbo har fundet et nyt job - i Thisted Kommune.

- Flere parter har på sidelinien vist interesse for, hvad der foregik i Lemvig, og jeg har fået flere interessante henvendelser. 1. februar tiltræder jeg derfor et job i Thy Designforum, der er et nyt selskab, der skal fremme aktiviteterne i handelslivet i Hurup, Hanstholm og Thisted - et job, der i bund og grund ligner den stilling, jeg har haft i Lemvig Kommune, oplyser Michael Vendelbo.

Event- og handelschefen stopper i Lemvig Kommune den 31. januar.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det kan ikke blive 100 procent

Flere ældre overlever ikke det uheld, at de taber en cigaret, og så går der ild i tøjet eller sengen, og det får fatale konsekvenser i form af dødsfald. Senest skete det i denne uge i Holstebro i en plejebolig. Det får debatten til at køre på, om man skal forbyde denne rygning, så man undgår disse uheld. Selv en snarrådig indsats fra plejepersonalet var ikke nok til at forhindre dødsulykken i Holstebro. Der er sket mange begrænsninger af rygning de sidste år, og det er sket af hensyntagen til andre, der ikke skal udsættes for passiv rygning. Derfor er rygning forbudt flere og flere steder i det offentlige rum, og den udvikling stopper sandsynligvis ikke. Det vil sikkert ikke vare længe, før eget hjem er eneste sted, man må ryge. Det er dog fortsat op til ens eget ansvar, om man vil ødelægge sit eget helbred med rygningen, og det vil også være noget af en tærskel at overskride, da det så må følges op af, vi heller ikke må spise flødeskumskager og flæskesvær - endsige drikke alkohol. Alt sammen noget, der ikke er godt for helbredet - i hvert tilfælde i større mængder. Derfor er det ikke muligt at skride ind over for den ældres ret til selv at bestemme, at han/hun vil ryge i eget hjem. En plejebolig er eget hjem. På fællesarealerne må der naturligvis ikke ryges af hensyn til ansatte og andre beboere. Der er dog den diskussion i emnet, at en plejebolig også er arbejdsplads for en række ansatte, som nødvendigvis må komme der for at pleje beboeren. Her kan man så sige, at der ikke må ryges, mens de ansatte er der, og der skal luftes ud. Men når beboeren sidder alene, så er det svært med et forbud, da det vil være et opgør med den ældres selvbestemmelsesret. Så det er en vanskelig diskussion, fordi vi jo skal passe på, at beboeren ikke sætter ild til sig selv og kan forårsage, at branden også breder sig til at gå ud over andre. Det er ikke altid, rygeforklæder med mere er nok. Vi kan se, at alarmer heller ikke altid er det. Men man kan ikke gøre andet, end at disse sikkerhedsmæssige ting er 100 procent i orden, så man mindsker risikoen. Men den ældres selvbestemmelsesret gør, at det aldrig kan blive 100 procent sikkert, og det er så den risiko, den ældre har lov til selv at vælge ved at ryge.

Lemvig For abonnenter

Ældrerådet utilfreds med overflytning af plejehjemspladser fra Nørre Nissum til Harboøre.: - Det er helt uacceptabelt

Annonce