Annonce
Livsstil

Et sikkert sted

Annonce

Jeg går og skal komme i tanke om noget. Det har efterhånden været nogle måneder overvejs, og jeg tror stadig, at jeg kommer i tanke om det. Det drejer sig om en lille nøgle til et skab.

Skabet blev i efterårsferien flyttet fra ældste datters nydekorerede teenageværelse på førstesalen til en del af køkkenet, hvor jeg egentlig godt kunne bruge det røde metalskab fra Ikeas PS-kollektion. Skabet har tidligere tjent som tv-modul, inden det endte på børneværelset, så det har været omkring i huset, men det er dog altid lykkedes at få nøglen med.

Da den handlekraftige teenager sammen med sin mindst lige så handlekraftige kusine på 16 år gik i gang med at forvandle værelset, udviste jeg rettidig omhu ved at sige, at jeg nok skulle passe på nøglen til skabet.

Så jeg fik den og lagde den et sted, hvor jeg kunne finde den.


Skabet har tidligere tjent som tv-modul, inden det endte på børneværelset, så det har været omkring i huset, men det er dog altid lykkedes at få nøglen med.


Det sted burde have været træskålen hjembragt fra Costa Rica. Den indeholder alle nøgler og mønter og står i entréens vindueskarm. Men det er det ikke.

Så har jeg været omkring et par andre oplagte fralægningssteder, men nøglen er og bliver væk.

Jeg ved, at Ikea har en service med, at man kan få ”reservedele” til alle deres møbler og håber, at det også indebærer en nøgle, men det må jeg få opklaret, når verden engang åbner op igen.

Lige nu må jeg erkende, at jeg bare skulle have ladet den sidde i nøglehullet. Og at rettidig omhu bare var utidig indblanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce