Annonce
Sport

En 'drømmemodstander for fansene': Her er Dinas nye modstander i VM-brag

Der er aldrig noget der er sikkert i bokseverdenen, men Dina Thorslund-lejren har skrevet kontrakt med en ny modstander i VM-braget. Foto: Morten Stricker
Der bliver mexicansk modstand til Dina Thorslund, når hun går i ringen 25. juni. En ny modstander er på plads, efter den planlagte modstander Debora Dionicius diskvalificerede sig selv.

Struer: Så er den på plads.

Dina Thorslund-lejren har et nyt ansigt og navn at skrive på plakaten til den kommende VM-kamp. Kontrakten er underskrevet  og forbundet har godkendt kampen.

Navnet er Jasseth Noriega, og hun går i ringen i stedet for den planlagte modstander Debora Dionicius som helt uhørt tabte en opvisningskamp og dermed diskvalificerede sig selv fra opgøret.

Annonce

Den 30-årig mexicaner har indtil videre i sin karriere har vundet 27 ud af de 33 kampe, og er placeret som nummer otte i sin vægtklasse på den anerkendte "BoxRec-rangliste".

Sådan ser den nye kampplakat ud.

En alt andet end let opgave for Dina Thorslund, som formentligt får sin hidtil største udfordring ved det mexicanske besøg.

- Hun har ikke en stil, der passer Dina, så det er nok den sværeste kamp, der kunne laves, siger Thomas Madsen, som er træner og manager for Dina Thorslund.


Jeg tænker, at det for fansene er en drømmemodstander.

Thomas Madsen, træner og manager for Dina Thorslund


Der er flere årsager til, at Noriega bliver en svær størrelse, hvis man spørger Thomas Madsen.

- Hun er ikke så høj, og så går hun bare fremad hele tiden og vil gerne diktere kampen. Det bliver måske ikke den mest tekniske kamp, men mere to boksere, som gerne vil 'dele lussinger ud' på midten, siger Thomas Madsen.

- Jeg tænker, at det for fansene er en drømmemodstander, siger han.

En 'drømmemodstander' som altså kommer til Struer 25. juni i kampen om et VM-bælte (WBO-bæltet) i bantamvægt og som kan gøre Thorslund til verdensmester i to vægtklasser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Vikingerne mødte gamle finske kendinger

Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce