Annonce
Struer

Et læs sand, to håndboldmål og en bold: Hvor svært kan det være?

Her er det børnene i en klub på Fyn, der lynhurtigt får en håndboldmål sat op på en bane, der også bliver brugt til beach-volley. Arkivfoto: Kurt Rasmussen
Indtil videre har det taget tre år for Struer Håndbold at få Struer Kommune overtalt til at yde et bidrag til en sand-bane ved Struer Energi Park.
Annonce

Struer: Stuer Håndbold har længe haft et ønske om at få etableret en udendørs bane ved Struer Energi Park, hvor der kan spilles beach-håndbold, når vejret tillader det.

Klubben er oven i købet villig til at skyde penge i projektet.

Formanden for kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune, Lars Møller Pedersen (S), oplyser, at de samlede udgifter til at få etableret banen løber op i cirka 133.000 kroner, og at Struer Håndbold har meldt sig klar til at bidrage med 50.000 kroner.

Kultur- og fritidsudvalget skulle altså i givet fald bidrage med 83.000 kroner for at få banen etableret, og umiddelbart anser Lars Møller Pedersen det for en overkommelig opgave, når han ser på rådighedsbeløbene på udvalgets budget.

Men det trækker ud.

Annonce

Klub i dvale

Struer Håndbold har haft en bane til beach-håndbold på ønskelisten, lige siden Struer Energi Park blev indviet som det nye omdrejningspunkt for idrætten i Struer Kommune i 2017.


Jeg håber, vi når så langt, at vi kan få banen etableret i år.

Lars Møller Pedersen, formand, kultur- og fritidsudvalget, Struer Kommune


- Spørgsmålet er, hvordan vi skal få placeret et ansvar for at holde banen ren og et ansvar for at holde den ved lige med for eksempel friske forsyninger af sand, forklarer Lars Møller Pedersen.

Den debat trækker ud, og indtil videre er der altså gået tre år med at finde en løsning.

- Jeg håber, vi når så langt, at vi kan få banen etableret i år, siger Lars Møller Pedersen forud for et møde mellem repræsentanter fra Struer Kommune og Struer Håndbold om en uges tid.

Formanden for Struer Håndbold, Martin Rasborg, ser frem til, at banen kan blive etableret.

Med lukkede haller og skrappe restriktioner i forbindelse med den nationale indsats for at holde smitten med corona virus nede på et minimum, er han i øjeblikket formand for en klub i dvale.

- Dette er bare endnu en grund til, at vi må gøre, hvad vi kan for at forny os og være klar med alle de tilbud, vi kan, når vi igen kan samles og få gang i klublivet, understreger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce