Annonce
TTH Damer

Et forløsende point og en uafgjort håneret hos familien Bendtsen

Andrea West Bendtsen var målfarlig på sin tidligere hjemmebane, hvor hun blev delt topscorer. Foto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro spillede fredag aften uafgjort mod Silkeborg/Voel. En uafgjort, som på mange måder føltes som en sejr, og så var kampen meget speciel for en af de nye spillere.
Annonce

Silkeborg: Andrea West Bendtsen har brugt helt vildt mange timer i Jysk Arena.

Hun har spillet i klubben, lige siden hun var barn og hun kender stort set alle folk i og omkring klubben. Hendes far, Stig Bendtsen, er endda arrangementsansvarlig, når Silkeborg/Voel spiller på hjemmebane.

- Jeg spurgte ham faktisk inden kampen, hvad han ville være tilfreds med. Om det var, at Silkeborg/Voel vandt med en enkelt, og jeg lavede 15 mål eller hvordan, men jeg tror sagtens, at han kan leve med en uafgjort lige i dag, siger Andrea West Bendtsen, som kom til TTH Holstebro inden denne sæson, og som spillede en solid kamp og lavede fem mål.

Det blev aldrig aktuelt, at TTH Holstebro skulle tabe stort til Silkeborg/Voel. Det spillede holdet ganske enkelt for godt til. Kampen bølgede frem og tilbage, og TTH Holstebro havde endda chancen for at få de to point til sidst, men Trine Knudsen ramte stolpen i sidste sekund efter en presset afslutning.

At TTH Holstebro havde muligheden for at vinde skyldtes noget så gammeldags som knofedt og hårdt arbejde.

- Vi fandt tilbage til den måde, som vi skal spille på. Vi arbejdede stenhårdt og tog fat. Vi skal ikke spille flot håndbold, vi skal arbejde og slide for det, siger cheftræner Pether Krautmeyer, som var særdeles tilfreds med sit holds indsats.

Kampen i tal

Silkeborg/Voel - TTH Holstebro 26-26 (11-14)

HTH-ligaen, damer

Mål, SIL: Jane Schumacher 7, Rikke Iversen 5, Sofie Bæk 5, Helene Kindberg 4, Lea Hansen 2, Hege Wahlquist 1, Mathilde Kristensen 1, Emilie Ytting 1.

Mål, TTH: Trine Knudsen 5, Camilla Pytlick 5, Andrea West Bendtsen 5, Emilie Bastrup Bertelsen 3, Lærke Christensen 3, Kaja Kamp 2, Sofie Østergaard 2, Maria Mose Vestergaard 1.

Stillinger undervejs: 2-2, 4-5, 7-8, 9-8, 11-11, 11-14, 14-16, 18-19, 20-21, 23-21, 24-23, 26-26.

Udvisninger: SIL 3, TTH 3.

Tilskuere: 1054 i Jysk Arena.

Annonce

Opadgående kurve

Det har han også god grund til at være, for de lovende takter som TTH Holstebro viste i størstedelen af kampen mod Herning-Ikast, blev ført videre fredag aften.

Det var endda på en svær udebane, for Silkeborg/Voel har været rigtig godt kørende i den seneste periode, hvor de, inden fredagens kamp, havde vundet fire ud af fem kampe.

- Vi er i en opadgående kurve lige nu. Jeg synes, at vi er gode til at tage det positive med fra kamp til kamp, og jeg synes også, at jeg selv er ved at falde mere og mere ind på holdet, siger Andrea West Bendtsen, som erkender, at det har været meget specielt at spille på sin tidligere hjemmebane op til kampen, men at det ret hurtigt blev glemt, da først kampen var i gang.

Annonce

Sejr på vej

Den opadgående kurve kan dog ikke ændre på, at TTH Holstebro stadig ikke har noteret sig for en sejr i denne sæson. Det er dog ikke noget, som fylder det store i TTH-lejren.

- Det er jeg slet ikke bekymret for. Den skal nok komme, men vi skal samtidig være fuldt ud bevidst om, at der ikke er noget, der kommer af sig selv. Det kræver den samme indsats, som vi leverede i denne kamp, siger Pether Krautmeyer.

Han måtte undvære Mathilde Hylleberg, som var blevet syg, og Caroline Svarre som havde vrikket rundt på foden. Sidstnævnte sidder formentlig ude i en længere periode.

Andrea West Bendtsen erkender, at den manglende sejr fylder lidt i baghovedet, men hun er helt på linje med sin cheftræner.

- Hvis vi holder det her niveau, så kommer den snart, og vi føler slet ikke, at vi er i krise. Det her var på mange måder en sejr for os, siger Andrea West Bendtsen.

TTH Holstebro har, på papiret, en stor mulighed for at få sæsonens første sejr, når holdet på tirsdag får besøg af Skanderborg. En kamp, som spilles i Struer.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce