Annonce
Kultur

Et brag af en tarteletfest - her er datoen for næste år

Det var tarteletdamen selv, der tog imod, da der i fredags var tarteletfestival i Hjerm. Privatfoto
Der var godt og grundigt udsolgt til årets udgave af Hjerm Tartelet Festival, hvor forbruget af tarteletter kom op i nærheden af 4000

Hjerm: Der var dømt totalt udsolgt til årets udgave af Hjerm Tartelet Festival, som løb af stablen fredag 6. marts. Det oplyser Tage Møller, som er en af arrangørerne bag festivalen.

Udsolgt var der sådan set allerede lige godt 24 timer efter, at billetterne blev sat til salg tilbage i efteråret.

- Det er første gang, det er gået så stærkt, sagde Tage Møller dengang, og det blev da også lidt af en fest.

690 mennesker fyldte ifølge arrangørerne Hjerm Hallen til bristepunktet, og de skabte en fantastisk stemning fra første minut, lyder det.

Tarteletfestivalen blev åbnet af ingen ringere end den lokale bokseverdensmester Dina Thorslund, som gik ind sammen med fire unge fra Hjerm.

Festivalens konferencier bød verdensmesteren velkommen og talte derefter lidt med hende om karrieren og ikke mindst den kommende kamp i Struer.

Aftenen forløb alt i alt fantastisk med glade mennesker og god musik, lyder det fra arrangørerne, som kan berette, at forbruget af tarteletter nærmede sig de 4000 styk.

- Vi havde fået produceret vores egen tarteletdame, som stod og tog godt imod gæsterne - lavet af Vivi Kvistgaard. Hun (tarteletdamen, red.) har nu en hædersplads hos Humlum Tarteletter, oplyser Tage Møller og sender derudover en stor tak til alle festivalens trofaste hjælpere. I 2021 afholdes Hjerm Tartelet Festival fredag den 5. marts, og billetsalget begynder 6. november i år - bare til orientering, som der står i skrivet fra Tage Møller.

Flaskepant fra tarteletfesten i fredags blev doneret til indsamlingen til Hjerms nye købmandsbutik.

En stor tak til de mange, trofaste hjælpere lyder der fra arrangørerne af Hjerm Tartelet Festival. Privatfoto
Der var godt fyldt i Hjerm Hallen i fredags, hvor tæt på 4000 tarteletter blev forbrugt. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fire sigtelser til to mænd

Annonce