Annonce
Holstebro

Et år efter indvielse: Får 145.000 til grøn oase

Det var i foråret sidste år, at borgerforeningen fik udleveret nøglerne til det nye fælleshus. Nu er turen kommet til udeområdet. Arkivfoto: Jan Briks
Annonce

Hogager: Da Hogager Borgerforening sidste år købte nabogrunden til det nye Fælleshus i byen, var det med henblik på nedrivning. Det fik det sidenhen kommunens hjælp til, og nu er den saneringsmodne ejendom på Langgade 62 så revet ned.

Samtidig har Hogager Borgerforening fået tildelt 145.000 kroner fra Nordea-fonden til projekt Uderum Hogager, som nu snart sættes i gang. For udover en p-plads på den 2000 kvadratmeter store grund skal der ligeledes skabes en grøn oase med bålhytte og naturlegeplads på grunden.

- Det er utroligt dejligt, at vi nu er ved at kunne se til ende på flere års arbejde med at udvikle og forskønne denne del af Hogager. Vi ønskede at skabe et naturligt centrum i landsbyen, og det er det, vi har nu. Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi så mange private personer, foreninger, menighedsrådet, kommunen og nu også Nordea-Fonden har været velvillige og hjulpet initiativerne på vej. Det er vi meget taknemmelige for, siger formand Pia Klausen i Hogager Borgerforening.

Tæller man nedrivningen af huset med, hvor der nu ligger Fælleshus, samt det hus, menighedsrådet har fået fjernet, er i alt tre ejendomme i midtbyen i Hogager revet ned over de seneste par år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce