Annonce
Ulfborg/Vemb

Et år efter: Garnbutik har stadig potentiale

Et år er gået for Vibeke Bundesen, der i april sidste år blev selvstændig med egen butik i den tidligere bankbygning i Vemb. Arkivfoto: Jan Briks
Det tegner godt efter det første år for indehaver af garnbutikken i Vemb.

Vemb: Rysler, flag og kagemand har der ikke været meget af i I Centrum i Vemb, hvor Vibeke Bundesens garnbutik søndag kunne fejre et-års fødselsdag. For reglerne er ret stringente når det kommer til at servere for andre - her i coronatiden.

Men der nu alligevel noget at fejre:

- Det første år er gået godt. Jeg er positiv. Især månederne fra november til februar er det gået rigtig godt, siger Vibeke Bundesen.

Coronaen har dog sat forretningen en smule tilbage, må hun erkende:

- Jeg har mindre at lave, og selvfølgelig er det også fordi det er forår, men jeg tror også at mange af de store netbutikker lige nu løber med den største del af salget, siger indehaveren, der ikke har ændret på åbningstiden gennem coronatiden.

Indehaveren tilbyder ligeledes broderi på klub- og firmatøj. Også her har der været stilstand i de sidste par måneder.

I løbet af det første år har indehaveren haft succes med at arrangere strikkecaféer. Og især i vintermånederne var de nogle velbesøgte arrangementer med 35-40 gæster hver gang. Det er lukket ned under coronatiden - og altsammen kan det godt mærkes på omsætningen lige nu:

- Men så slemt har det heller ikke været. Mine trofaste kunder holder ved. Og de kommer jo igen. Kigger jeg på potientialet fra vintermånederne, så tror jeg godt, at det kan gå hen og blive en god overskudsforretning, siger indehaveren.

Butikken fik for lidt over et halvt år siden også udlevering af medicin fra Ulfborg Apotek og sideløbende sælges der ligeledes Landbrugslotteri og Varelotteri fra hylderne.

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce