Annonce
Holstebro

Escape room har fået nye ejere og er blevet opgraderet

En gruppe studerende fra Herning overtager Countdown - Escape Room i Holstebro. Arkivfoto: Søren E. Alwan.
Det kneb med at finde tid for de to ejere af Countdown – Escape Room, som derfor har solgt virksomheden til en gruppe studerende fra Herning.

Holstebro: I foråret åbnede parret Line Kristensen og Kristoffer Kristensen Holstebros første escape room under navnet Countdown.

Siden da er Line Kristensen blevet selvstændig ejendomsmægler. Samtidig har Kristoffer Kristensen et fuldtidsjob ved Forsvaret. Det begyndte derfor at knibe med at få tid til det hele, og parret valgte at give nøglerne videre til en gruppe ingeniørstuderende fra Herning.

- Vi var nået til et punkt, hvor vi enten skulle ansætte eller kigge nye veje, og så kom vi i kontakt med dem fra Herning, og det var bare et rigtig godt match, siger Line Kristensen.

De studerende fra Herning driver i forvejen escape rooms i både Herning og Randers, og det var et vigtigt parameter for Line Kristensen.

- Det betød meget for os, at det var nogen, der havde erfaring med det. Når man har startet noget op, vil man selvfølgelig gerne se, at det bliver båret godt videre, siger hun.

Escape room er en underholdningsaktivitet, hvor man bliver låst inde i et rum med et bestemt tema. Her får man en time til at løse gåder og knække koder, indtil man til sidst kan komme ud.

Opgradering

De nye ejere overtog lokalerne i slutningen af september og ændrede navnet til Locked. Selve konceptet bag aktiviteten er det samme, men rummenes temaer er blevet lavet om.

De studerende startede deres escape room-eventyr som et studieprojekt, men det har siden vokset sig større, og nu de har arbejdet med det i halvandet år. De er færdiguddannede til jul og skriver deres skoleopgaver om Locked. På den måde kan de bruge ekstra meget tid på virksomheden.

Ifølge en af de nye ejere Martin Høeg har det betydet, at niveauet i Holstebro er blevet hævet.

- De tidligere ejere har lavet et stort stykke arbejde, men vi har det som vores fuldtidsbeskæftigelse, så rummene er blevet lidt vildere med flere tekniske elementer, siger han.

Locked i Holstebro har haft åbent siden starten af oktober, og ifølge Martin Høeg er underholdningsaktiviteten kommet godt fra land.

- Det er gået over al forventning. Byen har taget rigtig godt imod os, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce