Annonce
Erhverv

Erhvervsredaktør om Vestjysk Bank: Miraklernes tid er ikke forbi

Vestjysk Bank og administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen bliver kåret til ugens vinder af Jyllands-Postens erhvervsredaktør. Foto: Morten Stricker
Vestjysk Bank landede torsdag det bedste resultat i bankens 146-årige historie. Udsvingene på aktiekursen har været minimal.

Lemvig/Holstebro: Vi skal ikke mange år tilbage.

Det var dengang, at Vestjysk Bank var tæt på knock out og kollaps. Krisen var godt stof i landets største erhvervsaviser.

Men i takt med fremgangen og bedre resultater er Vestjysk Bank er omtalen af banken reduceret markant. Torsdagens rekordoverskud på 478 millioner kroner fyldte ikke meget dagen derpå.

Fredag kårer Jyllands-Postens erhvervsredaktør Morten Bundgaard dog Vestjysk Bank og administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen som ugens helt store vinder.

Udviklingen i Vestjysk Bank får følgende ord med på vejen af Morten Bundgaard:

"Miraklernes tid er endnu ikke forbi. Det kan man forvisse sig om ved at betragte udviklingen i den tidligere så kriseramte Vestjysk Bank. For få år siden balancerede banken på sammenbruddets rand, men så kom adm. direktør Jan Ulsø Madsen til, og nu – fem år senere – har han leveret det bedste regnskab i bankens 146-årige historie samt en egenkapitalsforrentning på 17,2 procent. Imponerende. Ganske enkelt."

Torsdagens rekordregnskab har imidlertid ikke betyder store udsving på aktiekursen. På regnskabsdagen lukkede aktien i 3,77 kroner, hvilket er et fald på -0,21. Det samme mønster gentog sig fredag, hvor aktien lukkede i 3,76 kroner.

Vestjysk Bank afholder ordinær generalforsamling 23. marts i Lemvig.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fire sigtelser til to mænd

Annonce