Annonce
Erhverv

Erhvervspris gik til vindmølle-virksomhed

Bent Henriksen (til venstre) og Østermark Grouting fik udover 5000 kroner også en vandrepokal overrakt af formand Thomas Taulbjerg. Foto: Mejls Foto

Det var Østermark Grouting, som løb med hæderen, da Nordvestjysk Lederforum i går uddelte deres Erhvervspris 2016.

Annonce

Nordvestjylland: Der er i den grad medvind for Østermark Grouting. I 2015 vandt de Struer Kommunes erhvervspris, i 2016 kunne de modtage Børsens Gazelle-pris, og fredag aften blev det så til et hattrick, da de kunne modtage en fornem hæder i form af Erhvervsprisen 2016, som Nordvestjysk Lederforum uddelte. Det var også en stolt økonomidirektør, som lørdag formiddag, kunne gøre status over aftenen og prisen.

- Det er helt fantastisk. Vi har modtaget priser i både 2015 og 2016. At vi også modtager en i 2017 så tidligt på året, det kan man kun være stolt af, siger økonomidirektør i Østermark Grouting, Bent Henriksen.

Østermark Grouting anlægger og reparerer vindmøllefundamenter både på land og i forbindelse med havvindmølleparker. Herudover laver de fundamenter til olie- og gasplatforme. De er 28 medarbejdere, og holder til dagligt til i Nupark.

Prisen bliver uddelt ved at medlemmerne af Nordvestjysk Lederforum kommer med syv forslag til en potentiel vinder. Herefter udvælger bestyrelsen tre kandidater, og så er det op til medlemmerne at bestemme en vinder ved hjælp af afstemning.

- Vi sætter rigtig stor pris på anerkendelsen og har kæmpe respekt for de mennesker, der har nomineret os, siger Bent Henriksen.

- Vi sætter rigtig stor pris på anerkendelsen og har kæmpe respekt for de mennesker, der har nomineret os.Bent Henriksen, Økonomidirektør i Østermark Grouting.

Annonce

Vækst og international succes

I talen, som formand Thomas Taulbjerg stod for, blev Østermark Grouting hyldet for blandt andet deres kraftige vækst og deres imponerende måde at navigere i de internationale markeder på.

For Bent Henriksen er det vigtigt at medarbejderne bliver anerkendt, for det store arbejde de udfører. Derfor går de 5000 kroner, som fulgte med prisen, til personaleforeningen og derudover skal det fejres med en medarbejdertur.

- Vi tager på en weekendtur i februar, hvor vi skal fejre vores priser, fortæller han.

Udover Østermark Grouting var også Mikkel Lund nomineret. Han er grundlægger af og direktør for Alpha Offshore Service, som beskæfter sig med vindmøller herunder vedligeholdelse og servicering. Den tredje nominerede til Erhvervsprisen var Michael Lohdal, der er direktør for Danske Fiskeauktioner, samt involveret i en række andre virksomheder som blandt andet omhandler biomasse og Limfjordsøsters.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce