Annonce
Erhverv

Erhvervsnetværk køber gavekort for 50.000 kroner hos trængt detailhandel - og giver dem alle væk igen

100 gavekort a 500 kroner er indtil videre på spil - samt bageposer til ti personer hver lørdag. Som borger skal man blot indtaste, hvor langt man har gået for på den måde at opnå lodder i udtrækningerne, forklarer Lasse Bjerre (til højre), Club 7500, som her ses med handelschef Jens Kristian Larsen. Foto: Morten Stricker
- Vi takker ydmygt, lyder det fra Holstebro Handelsstandsforening, hvis butikker er omdrejningspunktet i et 40 dage langt tiltag, som skal skabe bevidsthed om det lokale handelsliv - ved at gå.
Annonce

Holstebro: Anette og Lasse Bjerre, der driver erhvervsnetværket Club 7500, talte forleden med nogle erhvervsdrivende. De samtaler gav i den grad stof til eftertanke.

Coronakrisen var hård ved disse erhvervsdrivende. De led. Og Bjerre-parret følte med dem. Inspireret af en samarbejdspartners idé fra Viborg besluttede de sig til sidst for ikke kun at føle medfølelse, men også at vise den. Derfor har de nu sammen med en række sponsorer lavet "7500 støtter lokalt" - et støtteinitiativ til fordel for den lokale detailhandel.


Vi er ikke imod nethandel, men særligt i denne tid er det værd at vise, at vi støtter den lokale detailhandel. Det er alt sammen non-profit for os. Club 7500 og dets medlemmer får selvfølgelig branding, men det her er ikke noget, vi tjener en krone på.

Lasse Bjerre, Club 7500.


- Vi gør det af tre grunde. For det første for at få borgerne op af stolen, for at aktivere erhvervslivet og for at hjælpe dem, der har det sværest; detailhandlen, forklarer Lasse Bjerre.

På kort tid er det lykkedes at få netværkets medlemmer til at sponsorere ved at købe gavekort for 50.000 kroner hos Holstebro Handelsstandsforening. Meningen er så, at borgerne de kommende 40 dage på løbe- eller gå-ben kan indtaste deres udfoldelser og derigennem få lodder, så de har mulighed for at vinde gavekortene.

- Vi er ikke imod nethandel, men særligt i denne tid er det værd at vise, at vi støtter den lokale detailhandel. Det er alt sammen non-profit for os. Club 7500 og dets medlemmer får selvfølgelig branding, men det her er ikke noget, vi tjener en krone på, siger Lasse Bjerre.

Annonce

Nogle er pressede

Handelschef for Holstebro Handelsstandsforening, Jens Kristian Larsen, priser det samfundssind, håndsrækningen vidner om.

- At det netop er Club 7500, som er et godt setup, ekstraordinært støtter op om den lokale detailhandel, er perfekt. Det er klart, at der er nogle, som er pressede, og derfor tager vi med kyshånd imod denne hjælp, siger Jens Kristian Larsen.

Handelschefen påpeger, at støtten luner ekstra meget i en tid, hvor nogle forretningsdrivende kan føle sig magtesløse i den nedlukkede tilstand.

- At et netværk står sammen og støtter en trængt detailhandel, kan vi kun være enormt taknemmelige for. Vi har set, at kunderne i denne tid har været ekstra gode til at købe gavekort, og at det her kommer oveni - det er en fornøjelse, og en hjælp vi takker ydmygt for, siger Jens Kristian Larsen.

Støtte-tiltaget varer fra søndag den 24. januar og frem til fredag den 4. marts. Man kan læse mere samt deltage i konkurrencen via Facebook-siden "7500 støtter lokalt".

Hvad er Club 7500?

Club 7500 er et erhvervsnetværk, der drives af Lasse & Anette Bjerre, som desuden er indehavere af B2B Huset.

Club 7500 er et mødested for virksomheder i og omkring Holstebro. Basen er i Holstebro, men virksomheder uden for kommunen er også velkomne.

Formål: "At skabe relationer blandt virksomheder, gennem et koordineret og seriøst netværk."

Club 7500 afholder adskillige fire-mands morgen- og frokostmøder, kombineret med sociale aftenarrangementer med eksempelvis vinsmagning, gourmet-oplevelser eller intim-koncerter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce