Annonce
Struer

Erhvervsmand i kamp for lokal bokseverdensmester - kommunen byder nu også ind

Dina Thorslund med et af sine bælter. Arkivfoto: Morten Stricker
Peter K. Kristensen opfordrer bredt til at støtte op om bokseren Dina Thorslund, som sammen med sin træner lige nu selv forsøger at sætte en kamp op i Struer
Annonce

Struer: Under overskriften "Støt nu op om vores verdensmester" opfordrer den lokale erhvervsmand Peter K. Kristensen, der driver transportfirmaet Nagel-Liller, til handling.

Det gør han i et læserbrev, hvor han blandt andet skriver, at "vi er ved at løbe tør for typer som Morten (Andersen, red.) og virksomheder som B&O".

- Derfor skal vi alle bakke op om og støtte vores unikke boksetalent Dina Thorslund, så vi kan beholde vores verdensmester og holde fast i den massive, positive omtale, Dina giver byen.

Baggrunden for opfordringen er, som Peter K. Kristensen skriver, at den lokale bokser lige nu står uden promotor.

- Hun kæmper selv sammen med sin træner for at skaffe pengene til at holde liv i karrieren – og dermed flere internationale boksekampe i Struer Energipark til glæde for os alle og god omtale af Struer, lyder det fra erhvervsmanden.

Personligt hjælper han gerne Dina og Thomas Madsen, som hendes træner hedder, men, som han også skriver:

- Kære erhvervskolleger: Tag godt imod Dina og Thomas, når de kontakter jer om sponsorat eller alternativ hjælp.

Det betyder altså noget rent PR-mæssigt for Struer Kommune, at vi har en verdensmester i boksning, så Struer Kommune er også interesseret i at bakke op.

Niels Viggo Lynghøj (S), borgmester, Struer Kommune

Annonce

Kommunen er klar

I læserbrevet runder Peter K. Kristensen også de lokale politikere, som han er sikker på også bakker op om projektet.

Og det er faktisk et emne, de diskuterer i netop disse dage, forklarer borgmester Niels Viggo Lynghøj (S).

- Det betyder altså noget rent PR-mæssigt for Struer Kommune, at vi har en verdensmester i boksning, så Struer Kommune er også interesseret i at bakke op om kampen, siger han med henvisning til, at Dina Thorslund og Thomas Madsen lige nu selv arbejder intenst på at få en kamp stablet på benene i Struer i maj.

- Det, der driver os, er den markedsføring, vi kan få i forbindelse med sådan en kamp, hvor vi kan få opmærksomhed om kommunen og Lydens By, siger Niels Viggo Lynghøj.

Struer Kommune har tidligere engageret sig i Dina Thorslunds kampe på hjemmebanen, og det er den også klar til i denne omgang.

- Vi har sat en foreløbig ramme for det, og nu må vi så se, hvordan det kan landes, siger borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce