Annonce
Læserbrev

Erhvervsliv. Vis nu noget synligt lederskab

Annonce

Debat: Beklager at min retorik bliver en anelse skarp, hr. borgmester. Jeg bliver træt, meget træt. I er som kommune, er i en position hvor I skal "tage bolden". Holstebro Kommune, I kan ikke vente på at bolden triller hen til jer. Vis noget synligt lederskab. Den er der, det er jeg ikke i tvivl om. Men vis det. Vis at I tør "tage bolden".

Holstebros erhvervsliv tager initiativ, meget initiativ og er meget aktive. Det bevidnes ved de forskellige mesterforeninger, Industri og Håndværkerforening samt det nyetablerede ErhvervsForum.

Jeg vil gerne støtte op om, at en motorvej ikke er garant for flere firmaer. Kunne man have forventet en samlet plan fra kommunen for at lave et charmefremstød til firmaer, før motorvejen var færdig. måske var den der, planen, men hvorfor ikke afsløre noget af den i offentligheden?

Jeg syntes der mangler fremsynethed, vilje og overarm, fra vores borgmester i forhold til erhvervslivet. Hvis hullet i kommunekassen skal stoppes, skal der virkelig skrues op for at skabe god grobund for vores erhvervsliv. En stærk industri vil uundgåeligt skæppe i kommunekassen, skatteindtægter som vil være særdeles velkommen. Og måske flere tilflyttere.

Så. ikke noget med at sidde på hænderne, men kom i gang. Kommunens reaktion og tilgang til det fashionable Enghaveprojekt tog otte år, det må være en lærestreg for, at man må komme op i gear med beslutninger. Det er ikke modløse floskler, der løser denne problemstilling. Der mangler lidt kommunal selvtillid. Det er tid til forandring!

Kurt Josefsen. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Lemvig

Børn formede is til skulpturer

Annonce