Annonce
Ulfborg/Vemb

Erhvervet i fiskeribyen danner nyt fællesskab: - Vi kan mere, når vi står sammen

Lene Rønn har overtaget rorpinden i Thorsminde Outdoor. Nu er hun sammen med ti andre erhvervsdrivende i byen gået sammen i et nyt erhvervsfællesskab. Arkivfoto: Johan Gadegaard.

Thorsminde: Det bliver fremover lettere for byens erhvervsdrivende at løfte i flok - at sætte en fælles dagsorden. Det mener Lene Rønn, der er initiativtager til en ny netværksgruppe under Holstebro Erhvervsforum. Det hedder Thorsminde Handel og Erhverv - og indtil videre har 11  erhvervsdrivende fra lokalområdet koblet sig på.

- Formålet er jo at løfte Thorsminde - både i forhold til kendskab og aktiviteter. Når vi er samlet om tingene, kan vi bare mere. Eksempelvis i forhold til at skabe nogle dage for turisterne med aktiviteter over hele byen, siger Lene Rønn.

Problemet har været - som hun ser det - at Thorsminde har mange ting at byde på, men at turisterne alt for sjældent udnytter byens muligheder fuldt ud.

Annonce

- Vi har en lækker legeplads, som de måske ikke ser, og en ny vandrerute, som de måske ikke kender til. Og når vi er flere om at udbrede kendskabet til de ting og til byen, bliver det hele bare meget lettere, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce