Annoncørbetalt indhold

Er et sommerhus en god investering I 2021?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Boligmarkedet har fart på i tiden, og det samme gør sig gældende for sommerhuse. Lige siden corona har danske sommerhuse været i høj kurs, fordi vi netop ikke har haft samme muligheder for at tage ud og rejse. I sommeren 2020 var det praktisk talt umuligt at leje et sommerhus, medmindre man var ude i god tid. Det har selvfølgelig haft stor indflydelse på sommerhuspriserne, fordi der iblandt disse lejere også har været folk med ønsket om at købe.

Købte man et sommerhus lige før corona har man sikkert gjort en god investering, men forholder det sig også sådan i 2021? Er det stadigvæk en god idé at købe et sommerhus? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

AnnonceDer er forskellige måde at investere i sommerhuse på

Der er ikke kun én rigtig måde at gå ind til en sommerhusinvestering på. Det gælder om at kende sine styrker, og så vælge den måde hvorpå man kan komme bedst i mål med et godt afkast. Hvis du er en god håndværker, eller har gode håndværker kontakter kan måske give mening at kaste sig over et større renoveringsprojekt, eller du kan give dig i kast med at bygge et helt nyt sommerhus. Her er der typisk flest penge at tjene, men det kræver også at man ved hvad man laver, og at man har adgang til materialer og arbejdskraft.

Måske man ikke har lyst til at kaste sig over et byggeprojekt, men derimod hellere vil identificere en god pris på et attraktivt sommerhus, og dermed gøre det en del af porteføljen, hvor man lejer det ud og tjener sommerhuset hjem. Ingen af metoderne er mere rigtig end den anden, men det vigtigste er at man erkender sine svagheder og styrker, og træffer beslutninger på baggrund deraf.


Markedspriserne ligger meget højt

Hvad end du vil købe et renoveringsprojekt eller blot ønsker at købe et klargjort sommerhus, så skal du være opmærksom på prisen hvis formålet er at tjene penge. Priserne er nemlig utrolig høje, og derfor er det ikke sikkert at du kan tjene så gode penge på at sælge det om en årrække, som du måske ville have gjort hvis du købte det for 2 år siden. Det kan derfor være en fordel at lede efter et sommerhus i høj kvalitet, hvor tingene er i orden, så en eventuel køber ikke er i tvivl om værdien heraf. Man kunne f.eks. renovere et sommerhus og installere en pool, eller lede efter et sommerhus med pool, som typisk gør et sommerhus lidt mere eftertragtet og øger værdien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.