Annoncørbetalt indhold

Er du studerende? Indret det perfekte værelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som studerende, kan det være svært at vide, hvordan man skal indrette en lille studielejlighed eller et lille studieværelse. Her skal vi kigge på nogle gode muligheder, så du kan få inspiration til, hvordan man kan indrette både hyggeligt, personligt og moderne – selv på lidt plads. Læs med her.

Udnyt pladsen bedst muligt

Annonce

Når man skal indrette på lidt plads, så skal man tænke lidt mere taktisk, for at spare så meget plads som muligt – og udnytte den godt. Det kan man gøre på flere måder, men en af de ting man skal fokusere meget på, er god plads til opbevaring.

Opbevaring er heldigvis ikke noget, der behøves at være synligt, men det er muligt at finde opbevaring, hvor man kan bruge møbler til at opbevare både tøj og udstyr i.

En ting som mange synes det er svært at få plads til på lidt plads, er sengetøj, rengøringsartikler og støvsuger. Derfor kan det være en god ide at prioritere skjult plads til netop dette, så man kan få plads til det man har brug for – og nemt kan hive det frem, når man lige står og har brug for det.

Derfor kan man for eksempel overveje at købe en seng med opbevaring, så man har flere muligheder for opbevaring under sengen, og måske også kigge lidt nærmere på muligheden for at lave en pladsbygget garderobe og anden skræddersyet opbevaring. Det er selvfølgelig en investering, men det er noget man typisk får meget god brug for, og livskvaliteten bliver hakket bedre, når man har mulighed for at bo både pænt og ryddeligt.

Når du skal udnytte pladsen bedst muligt, kan det også være en god ide at lave en tegning, der giver dig en oversigt over værelset eller lejligheden, så du kan flytte møbler og ting rundt hypotetisk, og finde den mulighed, der giver bedst plads, men også harmoni i rummet eller lejligheden. Harmoni er nemlig et vigtigt element, som vi skal kigge lidt mere på.

Fokuser på kvalitet

Når du skal købe ind til dit værelse eller din lejlighed, så kan det være fristende at gå for det billigste. Det er dog ikke nødvendigvis den bedste løsning. Hvis du fokuserer på kvalitet, så kan du nemlig købe ting med et lidt længere perspektiv, og købe møbler og løsninger, der også kan tages med videre til næste hjem. Det bliver nemlig meget dyrere, hvis man skal købe nyt hver gang man flytter – og det kommer man uundgåeligt til som studerende eller ung, det er sjældent man bliver på samme sted over mange år eller flere tiår. Derfor kan det være en god ide at anvende et lidt længere perspektiv, når man køber ind, og finder løsninger på bedst-billigst.dk, der er en del af den globale inwido koncern, kombinerer kvalitet og pris.

Skab den rette stemning

Det handler nemlig ikke udelukkende om plads, men også om at skabe den helt rette stemning. Det kan man gøre på mange måder, men farver og teksturer, og at lege sig med disse, er effektive midler til at skabe en god og indbydende stemning i dit hjem. Her kan man med fordel også fokusere på personlig stil, noget som er meget in lige nu. Hæng ting op på væggene, som siger noget om hvem du er som person – som skriger dig. Det er nemlig en smart løsning, hvis du gerne vil have et lidt mere personligt hjem, der ikke ligner alle andres. Brug din yndlingsfarve som gennemgående tema, ikke nødvendigvis på vægge, men i små genstande og måske tekstiler, der giver et subtilt hint om hvem du er som person. Det er lov til at lege sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.