Annonce
Struer

Er der fejl i dit pas - kan du nu få det ombyttet kvit og frit

Er du på listen over borgere med et fejlbehæftet pas, får du helt automatisk besked fra Struer Kommune, når der bliver mulighed for at få det byttet. Arkivfoto

Struer: En række, danske pas har ved en fejl fået flyttet rundt på højre og venstre fingeraftryk. Det oplyser Struer Kommune i en pressemeddelelse.

Kommunen fortsætter så med, at hvis det skulle være tilfældet for dig, kan du nu få ombyttet dit pas, uden at det skal koste dig noget.

Struer Kommune oplyser endvidere, at hvis du har fået nyt pas i tidsrummet fra 2014 til 2017, ja, så er der en god chance - eller nok nærmere risiko - for, at dit pas er fejlbehæftet.

Kommunen vil i løbet af de kommende måneder sende breve ud til alle, der er berørt af fejlen.

Er du på listen, kan du få byttet til et nyt pas med samme udløbsdato. Det er dog ikke et krav, at man skal have sit pas ombyttet, da det stadig er gyldigt.

Men ønsker man det, skal man afvente nævnte brev og derefter bestille tid hos borgerservice hos Struer Kommune.

Der er mange pas, som skal ombyttes, så kommunen slår på, at det er vigtigt, man afventer sit brev, da det hele sker efter en plan, som løber helt frem til sommer.

Der er hjælp at hente på hjemmesiden nytpas.dk og hos Den Digitale Hotline på 70 20 00 00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sound Hub Denmark indvier lydkunst

Holstebro

De stormer frem på uddannelser og erhvervslivet: Men hvorfor er der ikke flere kvinder, der vil stille op til kommunalvalget?

Annonce