Holstebro

Enghavens Pølsevogn jagter Danmarks bedste hotdogsspiser

Vibeke Jacobsen fra Enghavens Pølsevogn er vært for jagten på Danmarks bedste hotdogspiser i Holstebro. Arkivfoto: Johan Gadegaard
16 hotdogs. Det var rekorden ved Enghavens Pølsevogn sidste år, da der skulle findes en mulig danmarksmester i hotdogsspisning.

HOLSTEBRO: Hvis du går og tror, at du er den bedste i Danmark til at spise hotdogs, så er der gode muligheder. Enghavens Pølsevogn er igen med i jagten på Danmarks bedste hotdogsspiser.

Alt, man skal gøre for at være med, er at spise så mange hotdogs som muligt på et kvarter.

- Jeg synes egentligt, at konkurrencen er lidt klam, men pengene går til et godt formål, og derfor vil vi gerne være med, siger Vibeke Jacobsen, som har Enghavens Pølsevogn.

Sidste år lød rekorden på 16 hotdogs i Enghavens Pølsevogn, og vinderen kvalificerede sig dermed til finalen. Hvor den senere danmarksmester, Ruben Mikkelsen fra Gistrup i Nordjylland, præsterede at spise 35 hotdogs på et kvarter.

- Det er et lille problem, hvis den første, der kommer forbi, spiser 14-16 hotdogs, for så er der en del, som bliver skræmt væk, siger Vibeke Jacobsen.

Hun fortæller, at den, der spiser flest, vinder et weekendophold, ligesom der bliver udtrukket gavekort blandt dem, der deltager i konkurrencen.

Det er Steff Houlberg, som står bag konkurrencen. Der afholdes finale den 31. maj i Aalborg.

- Vi vil gøre DM i hotdogspisning til en relevant og sjov begivenhed for alle. Der kan synes langt fra din lokale pølsevogn til podiet i Aalborg, men det gør måske heller ikke så meget, om du bliver danmarksmester – bare du kan spise flere hotdogs end din bedste ven, din bedrevidende mester, din kollega, din gamle far, eller hvem du nu drømmer om at slå, siger Rikke Jeppesen, som er ansvarlig for fastfood området ved Steff Houlberg.

0/0
Annonce
Holstebro

Faldt ned i brønd på gågaden: René kræver erstatning

Holstebro

EU-valgkampen var den hårdeste

Holstebro

Spidskandidat åbnede ny konto, og så slettede Facebook også den

Holstebro For abonnenter

58-årige Frank går Danmark rundt: - Man kan jo sige, at jeg har gået 1100 kilometer for at stemme i Holstebro

Holstebro

Unge helt ned til 13 år samles til drukfester

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

Efter forsinkelser: Lokalt firma bygger ny Rema

112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Annonce