Annonce
Debat

Enevælden kalder!

Rosengården i Humlum. Privatfoto
Annonce

Debat: Da statsminister Mette Frederiksen her under coronakrisen reducerede afstandskravet mellem personer fra to til en meter, blev Venstres formand Jakob Ellemann Jensen arrig. Han blev sur over, at han ikke var blevet informeret om beslutningen på et tidligere tidspunkt. Men i grunden var det uden betydning. Det vigtigste for borgerne var en professionel håndtering af krisen, og ikke om Jakob Ellemann var blevet informeret før eller siden.

Det er det samme med sagen om Rosengården. Rosengården var sat til salg for trekvart år siden med sidste frist for bud den 8. november sidste år. Der kom ingen bud, og derefter indgik Rosengårdens bygninger i Social-Sundheds-og Arbejdsmarkedsudvalgets arbejde med en ny bolighandlingsplan på ældreområdet. Der er kommet flere gode idéer til bygningens anvendelse, blandt andet fra Resen-Humlum Seniorer.


Team Care Protection blev orienteret om, at Struer Kommune pt. havde andre planer med bygningerne. Firmaet synes, de har fået en fair behandling af Struer Kommune og erkender, at de kom fire måneder for sent med deres tilbud.

Niels Viggo Lynghøj


Fire måneder efter at Rosengården var til salg, dumpede der så et bud ind fra Team Care Protection - en del af BRD Holding. De ville købe Rosengården til bosted for borgere med tilknytningsforstyrrelse, personlighedsforstyrrelse, udviklingshæmning og dømt til strafferetslig foranstaltning, da de pågældende borgere kan være dømt for personfarlig og grov kriminalitet.

Team Care Protection blev orienteret om, at Struer Kommune pt. havde andre planer med bygningerne. Firmaet synes, de har fået en fair behandling af Struer Kommune og erkender, at de kom fire måneder for sent med deres tilbud på et tidspunkt, hvor Rosengården ikke var til salg.

Jeg tænker, at andre af Struer Kommunes egne ældre eller yngre medborgere er bedre placeret i bygningerne midt på hovedgaden i Humlum, end den målgruppe Team Care Protection havde tænkt sig.

Mit bud er, at Mads Jakobsen, Marianne Bredal og andre gode Venstre-folk er enige. Så grunden til Mads Jakobsens surhed over manglende information om tilbudet og beskyldninger om enevælde er helt malplaceret. Med mindre da Mads Jakobsen har et ønske om at sælge Rosengården til Team Care Protection.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce