Erhverv

Endnu et overskud på den gode side af 50 millioner kroner

Administrerende direktør hos ID Identity glæder sig over et overskud på 59 millioner kroner. Han betegner det som tilfredsstillende. Arkivfoto: Morten Stricker
Beklædningsfirmaet ID Identity kom ud af 2018 med et overskud på 59 millioner kroner. Overskuddet har ligget meget stabilt de seneste år.

I 2015 leverede tøjfirmaet ID Identity et overskud på 54 millioner kroner, og på det niveau har virksomheden ligget lige siden.

Regnskabet for 2018 er netop blevet afleveret. Og bundlinjen viser et plus på 59 millioner kroner for virksomheden, der producerer og sælger tøj, hvoraf størstedelen bliver forsynet med firmalogoer. Tøjet bliver syet i udlandet - primært Bangladesh.

Dermed afleverer virksomheden, der blev etableret i Ulfborg under navnet RexHolm, endnu et stabilt millionoverskud. Ledelsen anser resultatet for tilfredsstillende.

Administrerende direktør, Thomas Husted, uddyber over for Dagbladet i en skriftlig kommentar.

- Vi er tilfredse med resultatet af 2018, og skal jeg fremhæve årsagen, så er den daglige holdindsats den væsentlige faktor. Vi er som udgangspunkt en klassisk handelsvirksomhed og lever ikke af et unik produkt, men af service og kvalitet i alle vores processer hver eneste dag, skriver direktøren.

Solid fremtid

Den nærmeste fremtid står på øget automatisering.

- En sund virksomhedsøkonomi er ligeledes et fundament for fremtidig udvikling. I 2019 er vi allerede i gang med at forberede fremtiden i form af investeringer i øget automatisering og effektivisering i vores logistik samt endnu en videreudvikling af vores web, hvor det vil blive muligt at designe sin egen profilbeklædning, skriver han.

ID Identity ser også med fortrøstning på den økonomiske fremtid. Ledelsen forventer en positiv udvikling i de kommende år i såvel nettoomsætning som årets resultat før skat.

I 2018 landede omsætningen på 412 millioner kroner. Det er et fald på fire millioner i forhold til 2017.

Ejerkredsen bag ID Identity er blevet indskrænket i starten af 2019, hvor Hans Henrik Kjærgaard udtrådte af direktionen. Han besad 10 procent af aktierne. Nu sidder grundlægger Peder Holm på 90 procent af aktierne, mens direktør Thomas Husted sidder på de sidste ti procent.

0/0
Annonce
Erhverv

Vestjysk maskinforhandler måtte sælge ud for at bevare lokalt John Deere-salg

Erhverv

Profil Møbler lukker og flytter sydpå

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Erhverv

Dyb frustration: Nej til ny vej ind på Gimsinglundvej

Erhverv For abonnenter

4 gode tips, hvis man ønsker at tabe sig

Erhverv For abonnenter

Godt for svinebønder - skidt for forbrugerne: Syge grise i Kina udløser eksplosive prishop

Prisen på svinefars til frikadeller og nakkekoteletter til grillen har taget et ordentligt spring opad i de seneste uger, og forklaringen skal findes i Kina. Sådan lyder det samstemmende fra de to største dagligvarekæder Coop og Salling Group. Hos Coop melder informationsdirektør Jens Juul Nielsen om prisstigninger på svinekød på 10 procent. I Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, melder pressechef Kasper Reggelsen ligeledes om højere priser på produkter, der indeholder svinekød. Kina, som er verdens største producent og forbruger af svinekød, er lammet af den alvorlige afrikanske svinepest, der vurderes at have ramt næsten en tredjedel af den kinesiske produktion. - Det er på en trist baggrund, men det er en stor fordel for de danske svineproducenter, der har set en meget kraftig stigning i noteringen på svinekød, siger Klaus Kaiser, erhvervsøkonomisk chef i Seges, landbrugets videnshus i Aarhus. Efter katastrofalt lave priser i 2018, der kastede mange svineproducenter ud i konkurs, er prisen steget voldsomt siden nytår. Ved indgangen til 2019 fik en landmand 8,30 kroner pr. kilo gris, der blev leveret til slagterikoncernen Danish Crown. I denne uge lå prisen på 10,80 kroner, og mandag stiger den yderligere til 11,10 kroner pr. kilo. Det er en stigning på 34 procent siden nytår. - Vi skal tilbage til 2001 for at se en tilsvarende kraftig stigning, så det er helt ekstraordinært. Vi forventer også, at priserne vil forblive på et højt niveau og måske endda stige yderligere, inden man får styr på det i Kina, siger Klaus Kaiser.

Erhverv

Appel til politikerne: Landbruget vil gerne være grønnere, men det kræver hjælp

Erhverv

Her er Østjyllands bedste iværksættere

Erhverv

Åbner kontor i Struer: Dorte vil hjælpe små og mellemstore virksomheder

Annonce