Annonce
TTH Herrer

Endnu et europæisk nederlag: - Vi mangler simpelthen gejst og udstråling

Nikolaj Enderleit ser ud til at være på vej i fulde omdrejninger igen efter sin lårskade.Foto: Johan Gadegaard
TTH Holstebro tabte lørdag eftermiddag på hjemmebane med 28-30 til Nimes, og dermed ser det ud til, at det europæiske eventyr er slut, før det for alvor kom i gang.
Annonce

Holstebro: Hvis TTH Holstebro skulle have en realistisk mulighed for at avancere fra gruppen i EHF-cuppen, så skulle Gråkjær Arena være et fort, mens holdet skulle stjæle point på en af de svære udebaner.

Tre runder inde i EHF-cuppen er intet af det lykkes. Et nederlag på udebane i Cuenca blev afløst af et nederlag hjemme mod Rhein-Neckar Löwen og heller ikke tredje gang blev lykkens gang for TTH Holstebro, da de lørdag tabte til franske Nimes i Gråkjær Arena.

- Vores udtryk er for fladt. Vi mangler gejst og udstråling, og jeg synes simpelthen, at vi bør komme med noget mere, lød det umiddelbart efter opgøret fra TTH-træner Patrick Westerholm.

Efter et tæt opgør, hvor det dog var franskmændene som havde teten, måtte TTH Holstebro indkassere et nederlag på 28-30. Det var et dygtigt fransk mandskab, som især viste stor fysik, men det var samtidig et hold, som var til at tale med.

Den indstilling så Patrick Westerholm ikke fra sine spillere.

- Det er umuligt for mig at sige, hvorfor vi ikke helt var der. Jeg synes, at det var meget lignende Rhein Neckar-kampen, hvor det så også ud til, at vi var for ydmyge og viste dem for meget respekt, siger Patrick Westerholm, som måtte konstatere at truppen også er ramt i øjeblikket.

Allan Damgaard og Nikolaj Enderleit var begrænset af skader, Peter Balling spillede med sygdom, mens Søren Tau sad helt udenfor. Derudover var langtidsskadede Jonathan Würtz heller ikke en del af opgøret.

Kampen i tal

TTH Holstebro - USAM Nimes Gard 28-30 (13-16)

EHF-Cup, 3. spillerunde

Stillinger undervejs: 2-4, 5-7, 6-9, 8-11, 12-14, 13-16, 16-17, 19-19, 21-22, 23-23, 25-27, 28-30

Mål, TTH: Johan Meklenborg 8, Jonas Porup 6, Kasper Kildelund 4, Nikolaj Enderleit 4, Christoffer Cichosz 3, Magnus Bramming 2, Peter Balling 1

Mål, NIM: Mohamed Sanad 9, Luc Tobie 6, Elohim Prandi 5, O'Brian Nyateau 4, Benjamin Gallego 3, Jean-Jacques Acquevillo 1, Nicolas Nieto 1, Quentin Dupuy 1.

Udvisninger: TTH 2, Nimes 2

Tilskuere: 2053 i Gråkjær Arena

Annonce

Samle erfaring

Med nederlaget ser det i den grad ud til, at TTH Holstebro må vinke farvel til endnu en sommer i Europa, som de havde fornøjelsen af sidste sæson, hvor de gik hele vejen til Final-4 i Kiel.

- Jeg synes, vi var heldige med at nå dertil i sidste sæson, og det er vi meget langt fra at gentage lige nu, siger Patrick Westerholm.

TTH Holstebro skal dog stadig i aktion i Europa, hvor de har Cuenca på hjemmebane og de to puljefavoritter Nimes og Rhein-Neckar Löwen på udebane. Det er dog ikke kampe, som Patrick Westerholm helst ville være foruden i det tætpakkede program, selvom det videre avancement nærmest er umuligt.

- Det er kampe, som vi skal bruge til at samle endnu mere erfaring, som vi forhåbentligt kan tage med ind i slutspillet, siger Patrick Westerholm.

Onsdag skal holdet forsøge at rejse sig igen, når de på udebane møder Skanderborg. Et dobbeltstævne hvor også damerne skal i aktion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce