Annonce
Struer

Endeligt kan Mikkel O. tage hul på sæsonen

Smilet er stort hos Mikkel O. Pedersen, der langt om længe kan begynde sin sæson på Europas racerbaner. Pressefoto: Porsche AG / hoch zwei
Søndag kører Mikkel O. Pedersen fra Struer sæsonens første løb i GT World Challenge Europe på Imola-banen i Italien.
Annonce

Struer: Under normale omstændigheder ville racerkøreren Mikkel O. Pedersen på dette tidspunkt af sæsonen være langt inde i sin racersæson. Men sådan er det slet ikke gået.

Corona-pandemien har betydet, at racerkøreren fra Struer indtil nu blot har været med i et afkortet 24-timersløb i Dubai og premieren på Danish Endurance Championship. Men i weekenden tager han endelig hul på det løbsprogram, som han allerede i vinter fik planlagt med sit italienske team, Dinamic Motorsport, når han stiller til start i GT World Challenge Europe.

- Jeg har sådan glædet mig til at skulle starte i GT World Challenge Europe. Sidste år havde jeg min bedste sæson i Porsche Supercuppen, og jeg ville gerne videre i karriere på vej mod mit mål om en dag at køre Le Mans, men jeg ville også gerne fortsætte det samarbejde, jeg havde med Dinamic Motorsport. Vi besluttede os for at satse på GT World Challenge Europe, men vi havde naturligvis ikke regnet med, at der skulle gå så lang tid inden sæsonpremieren, siger Mikkel O. Pedersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Ny bane

Weekendens sæsonpremiere sker på Imola-banen ved Bologna i Italien, der lagt asfalt til utallige Formel 1-grand prixer. Her skal han sammen med italienske Andrea Rizzoli og belgiske Adrien de Leener forsøge at køre et resultat hjem til Dinamic Motorsport.

- De kender begge banen fra tidligere, men det bliver første gang for mig. Vores testdag på banen, hvor vi skulle have øvet kørerskifte, blev desværre aflyst, men vi får i alt fire-og-en-halv times træning, inden det går løs med tidtagningen lørdag aften. Så jeg regner da bestemt med at få lært banen, inden det gælder kampen mod stopuret, fortæller Mikkel O. Pedersen.

Løbene i GT World Challenge Europe har forskellige længder, og ved løbet i Italien lægger man ud med et tretimersløb, som starter søndag klokken 13.30.


Vi besluttede os for at satse på GT World Challenge Europe, men vi havde naturligvis ikke regnet med, at der skulle gå så lang tid inden sæsonpremieren.

Mikkel O. Pedersen, racerkører fra Struer.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Navne

Dødsfald: den kunstglade frisør

Annonce