Annonce
Struer

Endelig lykkedes det: Fem grunde solgt på en gang

Endelig lykkedes det. De fem byggegrunde ud mod Strandvejen på Strandbjerggårdudstykningen i Bremdal er solgt til Børge Lind & Sønner fra Linde. Foto: Frede Stengaard
Nogle af de allersidste byggegrunde i Strandbjerggårdparken solgt til Børge Lind & Sønner
Annonce

Struer: Byrådet i Struer Kommune har godkendt et salg af fem byggegrunde på Strandbjerggårdudstykningen i Bremdal til Børge Lind & Sønner A/S i Linde.

Grundene er solgt for 600.000 kroner, og Børge Lind & Sønner har nu planer om at få dem splittet op og grundplanen ændret, så der kan opføres i alt otte nye huse på de fem grunde, der er placeret hen langs Standvejen.

- Vi har ikke et konkret projekt liggende. Vi ville lige afvente, om Struer Kommune kunne acceptere prisen. Men det bliver otte fritstående huse på cirka 115 kvadratmeter med en carport og et lille skur, fortæller Gorm Lind, som er direktør og medejer af Børge Lind & Sønner A/S.

Vi har ikke et konkret projekt liggende. Vi ville lige afvente, om Struer Kommune kunne acceptere prisen. Men det bliver otte fritstående huse på cirka 115 kvadratmeter med en carport og et lille skur.

Gorm Lind, direktør, Børge Lind & Sønner A/S, Linde

Annonce

Svære at sælge

De fem grunde har været svære at sælge for Struer Kommune med deres placering lige op ad Strandvejen.

Det har ikke været de mest attraktive på udstykningen.

Struer Kommune har uden succes forsøgt sig med både prisnedsættelser og udbudsrunder for at få dem solgt.

Men nu er det lykkedes, og det er heller ikke mange dage siden, borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) kunne underskrive endnu en salgsaftale på en af de sidste ledige matrikler på udstykningen, så der nu kun er to ledige grunde tilbage på den cirka 15 år gamle udstykning.

Struer Kommune er dermed også ved at løbe tør for byggegrunde i Bremdal, og borgmester Niels Viggo Lynghøj glæder sig derfor over, at der begynder at ske noget på den private udstykning i Gartnerlunden, hvor murerfirmaet Jens Vinderslev A/S vil opføre både enkeltstående parcelhuse, rækkehuse og almene boliger i et samarbejde med boligforeningen NordVestBo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce