Annonce
Erhverv

Endelig klar til at bygge efter to år: Nyt supermarked i Hvidbjerg

Thyholmerne får et spritny supermarked at købe ind i, når det står færdigt i løbet af foråret. Fredag bliver der taget første spadestik. Foto: Signe Goldmann Ritzau/Scanpix
Der skal bygges et nyt Spar Supermarked i hjertet af Hvidbjerg. Planlægningen har været to år undervejs. Hvis det går efter planen, åbner den nye Spar til foråret.

Hvidbjerg: Det har været en lang omgang i kampen for at få et nyt byggeri af et Spar Supermarked tæt ved banegården i Hvidbjerg fra ide til virkelighed.

Men nu er papirer og alle planer omsider på plads, og fredag bliver der taget første spadestik til det 1000 kvadratmeter store byggeri, der skal afløse den nuværende Spar.

- Det sker ikke så tit, at der bliver bygget helt. Det er dejligt, at vi nu er klar til at gå i gang med et helt nyt byggeri, der er en del af byudviklingen i Hvidbjerg, siger Martin Korsholm, der er salgschef for Spar i Midtjylland.

Annonce

Det er den nuværende Spar-købmand Michael Sørensen, der står bag investeringen og initiativet til at udvide.

- Der har været tanker og planer om det nye supermarked i snart to år, så det er dejligt, at vi nu endelig kan komme i gang. Coronaen og de nødvendige godkendelser har været med til at trække projektet ud, siger Martin Korsholm.

Stor opbakning

Salgschefen har store roser til den lokale købmand Michael Sørensen.

- Han driver en meget veldrevet forretning, og det er meget fint, at han er klar til denne investering i et helt moderne butik, hvor der er mere plads og luft. Der bliver gjort mere ud af frugt og grøntafdelingen. Udvalget af vin bliver også større. Det bliver en forretning, der lever op til de moderne krav, siger salgschefen fra Spar.

Der har været tanker og planer om det nye supermarked i snart to år, så det er dejligt, at vi nu endelig kan komme i gang. Coronaen og de nødvendige godkendelser har været med til at trække projektet ud

Martin Korsholm, salgschef

Han lægger også vægt på, at der i Hvidbjerg-området er stor opbakning til den lokale købmand, hvilket også afspejler sig i det seneste regnskab, hvor der blev leveret et overskud på 1,5 millioner kroner før skat.

Martin Korsholm er forsigtig med at vurdere, hvornår den nye butik står klar. Der er usikkerhed om flere leveringer. Som det er tilfældet i mange andre byggerier.

- Jeg håber, at vi kan åbne i løbet af foråret, siger Martin Korsholm.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Holstebro

De vil i byrådet og skal forvalte et budget på to-tre milliarder - men at forvalte 2,3 meter fra fortovskant til plakatkant kniber gevaldigt...

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Tiltalt havde efterspurgt Rasmus Paludan: Da han dukkede op, kom hun ikke

Navne For abonnenter

Engelske Theresa har i 20 år taget hånd om balletbørn i Holstebro: - Jeg elsker at undervise dem, der gerne vil undervises

Sport

Corona-isolationen er slut: Dina Thorslund har igen fuld fart på

Livsstil

Mikkel og hans familie holder juleaften for ti børn og 25 voksne, der enten er ensomme eller har det svært økonomisk

Struer

Plan om renovering: Forening vil hive fiskerleje ud ad dødvande

Erhverv For abonnenter

Jeg står stadig op klokken fem og nyder morgenstilheden

Erhverv

Formanden bliver ny driftsleder på varmeværket

Kultur

Arrangør bag Streetfood: - Det var ikke godt nok - vi må kigge indad

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Kultur

Museumsleder stopper: Jesper håber på at hente de sidste millioner hjem til Struer, inden han starter i Randers på mandag

Vestjylland For abonnenter

Efter branden: Der hviler en særlig stilhed over feriebyen, som mistede sit vartegn

Holstebro

Vil give sosu-elever løn under praktik: Vi er nødt til at gøre det mere attraktivt

Annonce