Annonce
Kultur

Endelig hjul på Knudsens

"Så er det endelig hjul" er en morsom og livsbekræftende forestilling om jul, om minder og om det vigtige i livet. PR-foto
Oplev et rørende juleeventyr på hjul fra Teater O og Black Box Theatre.
Annonce

Holstebro: Teater O og Black Box Theatre har skabt en sjovt og rørende juleforestilling, som opføres fra 11. til 22. december i byens nye juleoase på Knudsens. Det er Musikteatret Holstebro og Holstebro Handelsstandsforening, der har omdannet baggården bag Knudsens til en kæmpe juleoase med hygge, underholdning og aktiviteter.

Forestillingen "Så er det endelig hjul" viser de ting, der binder os sammen og driver os fremad, udad og opad i julen. Også når man kun er sig selv og alle minderne.

- Så er det endelig jul, er en livsbekræftende fortælling om en mand, hans barndom og hans ukuelige tro på julemanden. Julen er hjerternes fest, den er fuld af hygge og kærlighed og det samme er forestillingens hovedperson, Rasmus Hjul, fortæller Anders Jørgensen, direktør hos Musikteatret, i en pressemeddelelse.

Annonce

Løgnehistorier og Larsen-sange

Forestillingen tager udgangspunkt i den kassecykel, som han har arvet fra sin far – den store gøgler, Ole Maler.

- Kassecyklen er fuld af Ole og Rasmus' ting, og den cykel har været alle vegne og i alle egne af landet. Der er historier i den cykel. Fantastiske, finurlige, vilde og sjove historier. Sande historier og løgnehistorier spundet af det pure opspind. Rasmus er på vej til sin far for at synge julen ind. Rasmus og hans far er vilde med Kim Larsen - og til en hver lejlighed i livet er der en Kim Larsen sang, der passer – selv til jul, fortæller Anders Jørgensen.

Baggrunden for at skabe en juleoase er, at Musikteatret og Handelsstandsforeningen har besluttet at gøre Knudsens baggård mere attraktiv og klar til brug for specielle pop up-events hele året, og "Hjul på Knudsens" bliver den første store event.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce