Annonce
Sport

En verdensmester rullede ind på Holstebro Station: - Jeg tror ikke helt, at det er gået op for mig

Magnus Bramming viser guldmedaljen frem på Holstebro Station efter guldfest og en efterfølgende lang rejsedag. Foto: Morten Stricker
Sent mandag aften var Magnus Bramming tilbage i Holstebro efter VM-triumfen. Her blev han budt velkommen af både direktør, holdkammerater og sin TTH-værtsfamilie. Hovedpersonen var glad, men også ved at være godt brugt.
Annonce

Holstebro: Det hører til sjældenhederne, det som skete på Holstebro Station sent mandag aften.

En vaskeægte nykåret verdensmester rullede ind på stationen som en sidste del af den rejse, som startede fra Kairo mandag formiddag.

- Man har ikke kunne lade være med at smile hele dagen. Man har været lidt træt og øm i hovedet, men har alligevel haft et stort smil på. Men nu glæder man sig også til at ligge i sin egen seng, siger Magnus Bramming.

Efter guldfesten faldt han kortvarigt i søvn i en stol, inden han blev vækket af Magnus Landin og efterfølgende kunne nappe et par timer i sin egen hotelseng. Den måtte han dele med Kevin Møller, som allerede var gået kold i Brammings seng med sine to meter og 105 kilo.

Et par timers tvivlsom søvn i nat, et par timer i flyveren, en guldmedalje og en guldtrøje i tasken, en togtur og så stod han pludselig i minus seks grader en sen mandag aften på en perron i Holstebro.

- Jeg tror ikke, at det helt er gået op for mig. Det er stort, og det er nok først lige, når jeg kommer hjem, kommer væk fra alle mennesker og kan trække mig lidt tilbage, at det for alvor går op for mig. Det glæder jeg mig til, når det gør, for det er kæmpestort det her, siger Magnus Bramming, som også glæder sig til, at han selv kan spise hvad han vil, når han vil.

Annonce

Glad for velkomst

Det blev ikke til rådhuspandekager og en stor menneskemængde som hyldest i denne omgang.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men der er ikke så meget at gøre ved det, og jeg er stadig rigtig glad. Jeg synes, at jeg har fået en fin modtagelse her og i København, og så kan det jo være, at man kan få den oplevelse, når det hele åbner lidt mere, siger Magnus Bramming.

Magnus Bramming satte sig i toget fra Københavns Lufthavn mandag aften sammen med Nikolaj Øris og Johan Hansen, som begge skulle mod Skanderborg, inden han skiftede til toget mod Holstebro i Vejle og tog den resterende del af turen selv.

Der var stor gensynsglæde mellem Magnus Bramming og de fremmødte. Her er det Kay Smits, som giver Bramming et kram med Aaron Mensing i baggrunden. Foto: Morten Stricker

Der var dog igen selskab i Holstebro klokken 22.40, hvor Bramming rullede ind på spor ét. Her stod TTH-direktør John Mikkelsen klar med en buket blomster flankeret af TTH-holdkammeraterne Aaron Mensing, Nikolaj Enderleit, Kay Smits og Jorn Smits.

Derudover var hans "Tryg Havn"-familie (en TTH-værtsfamilie, red.) i form af Mogens S. Poulsen og Jette Ellebæk, som bød Bramming velkommen til klubben i 2012, også mødt op for at ønske tillykke. De skulle derudover fragte ham det sidste stykke til bopælen i Halgård, hvor han bor med sin kæreste Janne og deres datter Nellie.

- Det betød meget, at de alle kom herud. Det er jeg meget glad for, siger Magnus Bramming, som tydeligvis lige skulle vænne sig til kuldechokket efter temperaturerne i Egypten.

Annonce

En milepæl

Nikolaj Enderleit var glad for at kunne byde sin holdkammerat velkommen hjem.

- Jeg er rigtig glad på Magnus' vegne. Jeg ved, at det er en milepæl for ham. Han er kongen af Holstebro i forvejen, men jeg tror ikke, at det er fordi, han kommer til at fylde mere i omklædningsrummet, nu når han er verdensmester, siger Nikolaj Enderleit med et grin.

- Han er helt nede på jorden og rigtig flink. Det kan godt være, at vi skal holde ham lidt nede på et tidspunkt, men han får lov til at give den gas i de kommende uger, fortsætter Enderleit, som allerede får Bramming at se i TTH-trøjen igen til tirsdagens træning.

John Mikkelsen (til venstre) overrakte en buket blomster på vegne af TTH Holstebro til Magnus Bramming. Til højre er det Nikolaj Enderleit og i baggrunden Jorn Smits. Foto: Morten Stricker

Direktør John Mikkelsen er stolt over, at TTH Holstebro nu har endnu en verdensmester i klubben sammen med målmandstræner Michael Bruun, som har været med til at vinde titlen to gange. På hjemmebane i 2019 og denne gang.

- Det er helt sikkert en milepæl for os som klub, og vi er stolte af den måde, som både Magnus Bramming og Michael Bruun har repræsenteret TTH på, siger John Mikkelsen.

Lørdag skal TTH Holstebro igen i aktion, når GOG venter på udebane i et topbrag, som tæller hele fem verdensmestre.


Det er stort, og det er nok først lige, når jeg kommer hjem, kommer væk fra alle mennesker og kan trække mig lidt, at det for alvor går op for mig.

Magnus Bramming, verdensmester i håndbold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce