Annonce
Livsstil

En tur i vildmarksbadet og en dansk gin og tonic - så er søndagen perfekt for 'ByensBil'-Arne

Arne V. Andersen har travlt i denne tid. Dels er ByensBil flyttet til hjørnet af Kongshøjvej og Vellingvej. Dels skal han til at indrette butik i lokalerne. Foto Poul Osmundsen.
Arne V. Andersen, ByensBil, er lige flyttet til Ringkøbing med virksomheden; her vil han også have indrettet butikken Det Dansk, så han har masser at se til. Men ikke mere, end at han nyder livet.

En god søndag for mig er en dag, hvor jeg står tidligt op og laver en kop morgenkaffe. Når kaffen er klar, sætter jeg mig ud i drivhuset med computeren, nyder kaffen og stilheden, mens jeg bliver nyhedsopdateret.

Herefter henter jeg rundstykker og laver morgenmad til konen og de to hjemmeboende børn. De to store af vore fire børn kommer hjem fra Århus sammen med deres kærester, og vi tager en gåtur ved Vesterhavet. Her ender det sandsynligvis med at børnene overtaler"Den Gamle” til at give en is.

Om aftenen hygger vi alle med et brætspil, meget gerne Partners eller Ticket to Ride. Sidst på aftenen hopper vi i vildmarksbadet og nyder en god dansk gin/tonic.

Hvis jeg får en udenbys gæst på besøg, så vil jeg helt klart vise vedkommende… Er det godt vejr, vil vi køre en tur i den lille åbne Mazda og nyde naturen i ”Naturens Rige”. Vi vil helt sikkert ende et sted hvor der er vand, for eksempel fjorden eller havet. Jeg har altid været fascineret af udsigten ud over vandet. Skal vi på et tidspunkt flytte fra vores skønne sted i Højmark, bliver det helt sikkert til et sted med vandudsigt.

Mit seneste besøg i en kirke var… Det er desværre ikke for tit, at jeg kommer i kirken. Det er faktisk lidt ærgerligt, da jeg nyder stilheden og fordybelsen. Jeg kan ikke umiddelbart huske det seneste besøg, men det har helt sikkert været i Højmark Kirke, hvor vi har Danmarks bedste præst!

Hvis jeg bliver bedt om at vælge en sang på en karaokebar, så skal det være… Jeg kan ikke synge, så det vil ikke ske, men skulle jeg vælge, blev det nok "Linedanser" skrevet af Per Krøis. En fantastisk ungdomssang, der har en helt fantastisk melodi, som bare bliver bedre ved, at mange synger den sammen. Den findes nok desværre ikke i ret mange karaokebarer...

Hvis jeg ud af det blå vinder 50.000 kroner til en drømmerejse, så blev det til en biltur på tværs af USA sammen med konen. Vi ville tage tre uger ud af kalenderen og tage turen fra New York i øst til San Francisco i vest. Jeg har besøgt USA et par gange, og har hver gang været fascineret af, at alt derovre bare er større.

Hvis jeg kunne få en middagsaftale med en kunstner, så skulle det være Poul Krebs. Han skriver nogle fantastiske sange, har en fantastisk sangstemme, og så virker han som en person, man gerne vil hygge sig med et par timer.

Det irriterer mig helt vildt, når aftaler ikke bliver overholdt. Det er i orden, at man ikke kan holde en aftale, men det er ikke i orden, hvis man ikke kan give besked om det.


Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er at få andre til at gøre arbejdet for mig!


Min stærke side, når jeg selv skal sige det, er at få andre til at gøre arbejdet for mig! Jeg tror også, at jeg er god til at få ideer.

Og min svage side er… Jeg taler nok lidt for meget, og er nok også lidt for ensporet, når der er noget, der interesserer mig. Min kone joker ofte med, at man, hvis man skal i kontakt med mig, siger man først det, jeg har gang i. For eksempel er det ofte en god ide at sige ”ByensBil”, hvis man vil indlede en samtale med mig.

I næste uge ser jeg frem til, at Påsken og til at være sammen med hele familien, i hvert fald så meget som covid19 tillader det. Rent arbejdsmæssigt ser jeg frem til arbejdet med at få butikken ”Det Dansk” i gang samt arbejde videre med de andre projekter, vi har i gang.

Jeg ser blandt andet meget frem til at vi kan åbne vores lille fredagsbar O Æ LOWT op i Lem, men det bliver desværre nok ikke i næste uge.

Arne V. Andersen

Arne V. Andersen er 52 år og bosat i Højmark.

Gift med Jette Meyer. Fire børn, heraf to hjemmeboende.

Har tidligere arbejdet på Baxi og Vestas, men driver nu delbilselskabet ByensBil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce