Lemvig

En tirsdag aften, vi aldrig glemmer: En helt forrygende aften på Kabbel

I front er det Cecilia Lindwall, der sammen med Anna Einarsson udgjorde aftenens to kvindelige solister. Foto: Benny Gade
Tirsdagens opera-aften på Kabbel Hovedgaard overgik på alle måder publikums forventninger med veloplagte og professionelle sangere i verdensklasse

LEMVIG: 150 gæster i et stort telt på gårdspladsen på Kabbel Hovedgaard ved Lemvig fik tirsdag aften en helt særlig musikoplevelse med et flot program, der blev fremført af dygtige solister.

Selv om operagenren for de fleste måske er knap så tilgængelig som den mere populære musik, så formåede John Venning, Cecilia Lindwall og Anna Einarsson at bringe operatonerne ud over scenekanten med både professionalisme og charme til publikums store fornøjelse.

- Jeg må sige, at det program, der var sammensat til aftenen, virkelig skabte en rigtig god stemning i teltet. Der var nemlig også plads til at involvere publikum i flere numre, hvor sangerne satte sig ned blandt gæsterne, så alt i alt havde vi en tirsdag aften på Kabbel, som vi nok aldrig glemmer, sagde godsejer Kirsten Carstensen, da mørket sænkede sig over herregården.

Slagter Mortensen sørgede med fin mad for en god start på aftenen, inden Lemvig Kammerkor gik på scenen med en buket danske sommersange og enkelte fællessange.

- Naturligvis var John Venning aftenens helt store oplevelse, og han gav da også publikum flere prøver på sine evner - godt suppleret af de to svenske sopraner. Og i flere numre i den sidste del af deres optræden fulgte publikum opfordringen til at synge med som et stort kor. Det var forrygende, sagde Kirsten Carstensen.

Det næste store arrangement på Kabbel Hovedgaard er Grundlovsmødet den 5. juni, hvor Lemvigs nye sognepræst Lisbeth Filtenborg holder grundlovstalen.

John Venning levede fuldt op til forventningerne ved tirsdagens operaaften på Kabbel Hovedgaard. Foto: Benny Gade
0/0
Annonce
Lemvig

På refugium i Italien: Par fulgte i Thøger Larsens fodspor

Lemvig

Lemvig set fra åben sportsvogn

Lemvig For abonnenter

Storkereden på Vasegården: De blev det sidste par i Lemvig

Lemvig

Brandvæsen slukkede to husbrande

Lemvig For abonnenter

Her lærer vi på en anderledes måde

Lemvig For abonnenter

Lidt regnvejr kan ikke stoppe rigtige mænd

Lemvig

Så lykkedes det: Der er kommet unger i storkereden

Lemvig

Søndagsåbent hele sommeren i Thyborøn

Annonce