Annonce
Sport

Én ting undrede magiske Mensing, da han bombede TTH til sejr i Aalborg

Aaron Mensing havde ligesom mange af kampens spillere svært ved at forstå dommerlinjen, som ifølge ham manglede internationalt snit, men målet havde han intet problem med at finde vejen til. Foto: Ole Nielsen.
TTH Holstebro slog Aalborg i et særdeles målrigt opgør, hvor redninger i den grad var en mangelvare. TTH sikrede sig dermed førstepladsen i puljen, som betyder at holdet møder BSH i semifinalen.

Aalborg: Det kan virke fuldstændig ubegribeligt, at TTH Holstebro tog sejren, hvis man kigger på de tørre tal efter kampen.

Efter Sebastian Frandsen gik ud fem minutter før pausen, på grund af et blåt øje efter en bold i hovedet, leverede TTH-målvogterne i form af Rickard Frisk og Nicklas Graugaard blot én redning i de resterende 35 minutter.

- Det er klart, at det er de selv allermest træt af. De fik aldrig rigtig gang i det, og dertil er noget af forklaringen selvfølgelig også, at en del af skuddene var enten straffekast eller i midtzonen, men de havde en dårlig dag, lød det fra TTH-træner Søren Hansen,

Annonce

Han kunne se Frisk levere makkerparrets eneste redning kort før tid på en helt fri Aalborg-fløj.

Det vidner dog samtidigt om en stor kvalitet, at holdet alligevel lykkedes med at hive sejren i land. Søren Hansen var yderst tilfreds med, hvad han så fra sit mandskab.

- Vi lykkedes med rigtig mange ting offensivt. Jeg hæfter mig især ved, at vi hele tiden søger nye chancer, og at folk er klare og rolige, når de kommer ud og hele tiden har styr på aftalerne, siger Søren Hansen.

Magiske Mensing

En af dem, som i den grad var med til at indfri aftalerne, var Aaron Mensing.


Jeg må sige, at jeg var lidt overrasket og forundret over, at de blev ved med at stå så fladt på mig. Hvis det er det, de vil, så skal de da gøre det.

Aaron Mensing, TTH Holstebro


12 mål på 14 forsøg og den sidste aktion, hvor han hårdt presset kørte på og skaffede TTH det straffekast, som satte sømmet i Aalborg-kisten, er blot nogle udvalgte højdepunkter. Det var overordnet en TTH-offensiv som endnu engang virkede velsmurt og afklaret.

- Jeg må sige, at jeg var lidt overrasket og forundret over, at de blev ved med at stå så fladt på mig. Hvis det er det, de vil, så skal de da bare gøre det. Det er de mere end velkomne til, siger Aaron Mensing med et smil.

Kampen i tal

Aalborg Håndbold - TTH Holstebro 36-38 (16-18)

HTH-ligaens slutspil, 6. runde

Stillinger undervejs: 3-2, 5-5, 8-8, 10-10, 12-14, 16-18, 21-21, 24-24, 27-28, 30-32, 33-35, 36-38.

Mål, TTH: Aaron Mensing 12, Kay Smits 7, Allan Damgaard 6, Odinn Rikhardsson 6, Magnus Bramming 2, Jesper Munk 2, Mathias Porsholdt 1, Anders Flæng 1.

Topscorer, AAH: Buster Juul 10.

Udvisninger: AAH 6, TTH 5.

Også cheftræner Søren Hansen har noteret sig en spiller, som bobler af selvtillid.

- Han er inde i en rigtig god periode, og han tror bare på tingene og vinder sine dueller. Han stråler af selvtillid og var farlig både som skytte, assistspiller og duelspiller, og hvis man er det, er det jo en perfekt kamp, forklarer Søren Hansen.

Aaron Mensing skrev under på en tre-årig kontrakt med TTH Holstebro forud for denne sæson, men det kan være svært at forestille sig, at han bliver på disse kanter kontrakten ud, hvis han fastholder niveauet.

Der må ganske enkelt være nogle udenlandske klubber, som er interesseret i at købe ham fri før tid.

Annonce

BSH venter

En af dem, som med sikkerhed ikke bliver i klubben, når denne sæson er overstået er Sebastian Frandsen, der ifølge TV2 Sporten skifter til portugisisk håndbold til sommer.

Det ville dog gøre en verden til forskel at have ham til rådighed i semifinaleserien mod BSH.

Efter opgøret lød det til, at der 'bare' var tale om et blåt øje, og at han burde være til rådighed i den serie, som TTH Holstebro har hjemmebanefordel i. TTH starter i Gråkjær Arena, og har også en eventuel kamp tre der.

- Vi har ikke gået så meget op i, om det var BSH eller GOG. Der er lidt mere fysik på BSH, hvor GOG har flere hurtige fødder, siger Søren Hansen.

Også Aaron Mensing melder sig i koret af dem, som var ligeglade med, hvem modstanderen blev.

- Det er begge hold, som vi har slået og tabt til. Jeg håber, at der kan komme tilskuere, det vil være en fordel for os, nu når vi har fået hjemmebanen, siger Aaron Mensing.

TTH Holstebro møder BSH i den første semifinale pinsemandag 24. maj klokken 14.00 i Gråkjær Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce