Annonce
Navne

Én stor familie – med et par nye medlemmer

Den mangeårige medarbejder Hans Brodersen samt de tre nye ansigter hos Ejner Hessel a/s. Pressefoto
Tre nye medarbejdere er tiltrådt hos Ejner Hessel A/S på Lundholmvej i Holstebro.

Holstebro: Ejner Hessel A/S i Holstebro er en arbejdsplads, der gennem den høje anciennitet på mange måder er én stor familie. Det skriver firmaet i hvert fald selv i en pressemeddelelse.

Nu er der blevet tilføjet et par nye ansigter blandt de ansatte på adressen Lundholmvej 27.

Hans Brodersen har snart været en del af Ejner Hessel A/S i to årtier og er en af de aktører, der har præget kulturen hele perioden. Den 46-årige vestjyde er glad for sit arbejde som erhvervskonsulent, og for at man indtil videre i år har budt tre ny,e dygtige unge mennesker velkommen i huset.

Annonce

- Det er en arbejdsplads, som er god at træde ind i og tage de nye til sig. På den måde er vi som én stor familie, fortæller Hans Brodersen i pressemeddelelsen.

De tre nye medarbejdere Bjarke, Frederik og Søren er ansat henholdsvis salgskonsulent for Mercedes-Benz lastbiler, salgstrainee i bilhuset og salgskonsulent for Mercedes-Benz personbiler.

25-årige Bjarke Thune Laursen er oprindeligt uddannet lastvognsmekaniker, og efter endt uddannelse føjede han uddannelsen autoteknolog til CV’et.

- Jeg har en god hukommelse, og i min funktion her skal jeg ud at tale med vognmænd og chauffører samt skabe relationer gennem dialog. Det har jeg allerede haft god erfaring med, og jeg kan mærke, at det vægter, at jeg har uddannelsen som lastvognsmekaniker og har indsigt i bilernes opbygning og teknologi. Heroppe er det at være lastbilschauffør et håndværk, man tager stolthed i, fortæller Bjarke Thunø Laursen.


Selv om jeg kun har været her i Holstebro i lidt over en måned, kan jeg se på dem, der begyndte i januar, at de allerede er fuldt ud integreret i afdelingen og en del af familien. Det viser noget om de mennesker, der er ansat her.


For Søren Skov Pedersen er bilbranchen lig med hjem. Gennem de sidste 16 år har den 34-årige struerbo begået sig både på værkstedet gennem uddannelsen som automekaniker og de sidste ti år som salgskonsulent hos en kollega i branchen.

- Jeg finder stor glæde i at finde den helt rigtige bil og de mange muligheder, der hører med. Jeg får ofte at vide, at jeg er begejstret, men det er man, når man arbejder med det, man elsker, siger Søren Skov Pedersen i pressemeddelelsen.

Den yngste tilføjelse til Holstebro-afdelingen er 24-årige Frederik Cilleborg Kristensen, der startede i april som salgstrainee. Han kommer fra en baggrund som produktekspert hos Mercedes-Benz Købehavn.

- Jeg vil mene, at jeg er klædt på med en høj faglighed og et indgående kendskab til bilerne. Selv om jeg kun har været her i Holstebro i lidt over en måned, kan jeg se på dem, der begyndte i januar, at de allerede er fuldt ud integreret i afdelingen og en del af familien. Det viser noget om de mennesker, der er ansat her. Det er så fedt, fortæller Frederik Cilleborg Kristensen, der oprindeligt er opvokset i det midtjyske og nu altså vendt hjem.

Ejner Hessel A/S i Holstebro beskæftiger dagligt 36 medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce