Lemvig

Én sejr fra ligaplads

Lemvigs keglebillardspillere er én sejr fra en historisk oprykning. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Keglebillardspillere er én sejr fra oprykning til landets bedste række

Lemvig: Spændingen er intakt inden sidste runde i keglebillardspillernes 1. division vest.

Her er kravet ganske simpelt, hvis Lemvig-spillerne vil have en plads i den bedste række. Det er en sejr på hjemmebane over bundholdet fra Juelsminde. Lykkes det, skal Lemvig-spillerne i den kommende sæson for første gang nogensinde i den bedste række, Søren Søgaard Ligaen.

I weekenden spillede holdet sig lidt tættere på oprykningen, da det hjemme blev til en sikker sejr på 6-2 over Varde. Johannes Holm, Aksel Andersen og Brian Nees sørgede for de tre Lemvig-sejre, og især Aksel Andersen ved bord 3 imponerede. Han var kun ved bordet ti gange for at nå de 700 point, der skal til for at vinde opgøret over sin modstander, der kun nåede 398 point.

Det var til gengæld Johannes Holm, der leverede dagens bedste indgang blandt Lemvig-spillerne. Han nåede 182 point som sin bedste indgang, og selv om han i alt skulle bruge 15 ture til bordet, var det rigeligt til at hente en sikker sejr over sin modstander.

I sidste spillerunde søndag 24. marts er der lagt op til en fjernduel mod lokalrivalerne fra Spjald. De har hentet lige mange matchpoint som Lemvig-spillerne, men er dårligst når det kommer til de individuelle sejre i turneringen. Samtidig med Lemvigs kamp i klublokalerne på Søndergade skal Spjald nemlig spille på udebane mod Aars, der ligger midt i rækken.

0/0
Annonce
Lemvig

Løfte: Vi glemmer jer ikke

Lemvig For abonnenter

Kvinder mødes til grin, tåhylere og sved på panden

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Lemvig

Nyt tiltag: Mand - find dig et fællesskab

112

Slange er tilbage hos sin ejer

Annonce